Sijoita litecoiniin Coinmotionissa!

Näin otat Bittimaksut käyttöön

Bittiraha.fi tarjoaa yhteistyössä Bitcoinkaupat.comin kanssa monipuolista Bitcoin-maksupalvelua, jonka avulla voi ottaa Bitcoinin maksutavaksi helposti ja edullisesti.

Bitcoin-maksut soveltuvat verkkokauppoihin, vähittäiskauppoihin, mobiilimaksuihin ja nettilahjoituksiin. Palvelumme avulla voi myös lähettää sähköpostilaskuja.

Palvelun tekniikan toteuttaa BitPay, joka on maailman johtava Bitcoin-maksupalvelu. BitPaytä käyttää yli 50 000 kauppiasta ympäri maailman.

Teemme Bittimaksut mahdolliseksi myös kivijalkaliikkeissä eli kauppias voi minkä tahansa älylaitteen avulla vastaanottaa bitcoineja.

 

 

Ei valuuttakurssiriskiä

Yksi palvelumme tärkeimmistä ominaisuuksista on sen riskittömyys kauppiaan kannalta. Kauppias saa valita omalta kauppiastililtään otetaanko tilitykset euroina vai bitcoineina. Jos valitsee eurot, säännölliset tilitykset tulevat euroina suoraan pankkitilille. Tilitettävä summa perustuu kaupan normaaleihin eurohintoihin - aivan samaan tapaan kuin muita maksupalveluita käyttäessä.

Tilitykset

Tilitykset ovat automaattisia, eli niitä ei tarvitse erikseen pyytää. Heti kun myyntiä tapahtuu, tilitysprosessi lähtee liikkeelle. Mikäli yritys haluaa rahat bitcoineina, tapahtuu tilitys aina vuorokauden sisään. Eurotilityksissä kestää noin 2 pankkipäivää, ja tilitys tehdään aina kun kauppiastilin saldo ylittää 20 €. Palvelumme avulla on myös mahdollista ottaa vastaan bitcoineja ja euroja samanaikaisesti, eli hallintapaneelista voi esimerkiksi määrittää että haluaa 90% euroina ja 10% bitcoineina.

Tietoa asennuksesta

Tarjoamme valmiin pluginin seuraaviin verkkokauppa-alustoihin: Magento, WordPress, WooCommerce, WHMCS, OpenCart, Zen Cart, Ecwid, VirtueMart, PrestaShop, Drupal Commerce, Drupal Ubercart, X-Cart, Commerce:SEO, MyCashflow ja ProsperCart.

Lisäksi tarjoamme kattavat PHP-, Node.js-, ja Ruby-kirjastot sekä monipuolisen rajapinnan, joten Bitcoin-maksut voidaan integroida mihin tahansa järjestelmään.

Kivijalkaliikkeissä Bitcoin-maksupäätteenä toimii mikä tahansa älylaite, jossa on toimiva nettiselain. Opastamme tarvittaessa maksupäätteen valinnassa ja käytössä.

Hinnoittelu

Peruspakettimme on alkaen 29 € / kk, mutta paketin sisältö räätälöidään yrityksen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palveluihimme sisältyy tarpeiden mukaan käyttöönottokoulutusta, asiakaspalvelua, konsultointia ja erilaisia markkinointipaketteja.

Kevyessä käytössä palvelussa ei ole välityskuluja, eli maksutapahtumat ovat veloituksettomia. Kaikki kulut siis sisältyvät tällöin yhteen kuukausihintaan, maksujen suuruudesta tai määrästä riippumatta.

Mikäli käyttö on suurempaa tai tarkemmin ottaen yli 30 maksua kuukaudessa tai yli 1 000 dollarin arvosta päivässä, otetaan ylimenevistä maksuista 1 % välityskulu.

Voit lukea lisää Bitcoinkauppojen nettisivuilta.

Liity heti

Bitcoin on nykyajan maksutapa, joka on mullistamassa kaupankäyntiä ympäri maailman. Soita numeroon +358 50 4643 442 tai lähetä viestiä osoitteeseen [email protected], niin käymme yhdessä läpi millainen ratkaisu teille soveltuu parhaiten.

Kartoituskeskustelu ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään, eli kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä.

Yhteistyökumppanimme Bitcoinkaupat.com kertoo miksi kannattaa ottaa Bitcoin käyttöön.

Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Reddit icon
Osta bitcoineja helposti ja nopeasti
Kotimainen lohkoketjuselain Bitcoinille

Yritysinfo / Company info

Prasos Oy
Y-tunnus 2469683-1
Yksityisyys

Sosiaalinen media

Facebook
Twitter
 
Seuraa Bittiraha.fi:n toimintaa Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja LinkedInissä!

Yhteystiedot / Contact

IRCNet Support: #Bittiraha
Live chat: Ma-Pe klo 11-19, La-Su klo 11-17
Puhelinasiakaspalvelu 029-1701190: Ma-Pe 13-15