Bittirahan palvelut jouluna

Joulu tulee taas, ja joulupyhillä on vaikutuksia Bittirahan palveluihin. Tässä tiedotteessa käymme läpi joulun vaikutukset palvelukohtaisesti.

Bittipörssi

Bitcoinien ostoon ja myyntiin erikoistuvaan Bittipörssiin joulu vaikuttaa monella tapaa.

Tilauksia käsitellään jouluaattoon asti normaalisti. Jouluaattona (24.12) tehdään yksi käsittely, joulupäivänä (25.12) ei ole yhtään käsittelyä, ja tapaninpäivänä (26.12) on yksi käsittely.

Pankkisiirtojen nopeuteen joulupyhillä on merkittävä vaikutus. Jos teet ostotilauksen, ja maksat sen jostain muusta pankista kuin Tapiola / OP / Nordea, voi viive olla merkittävä. Jouluaattona, joulupäivänä ja tapaninpäivänä pankit ovat kiinni, joten pankkien väliset pankkisiirrot eivät liiku silloin.

Esimerkki: Jos siirrät meille tämän päivän aikana (20.12) rahaa jostain muusta pankista kuin Tapiola / OP / Nordea, näkyy se seuraavana pankkipäivänä eli 23.12. Jos kuitenkin käy niin, että et ehdi siirtämään tänään, tai siirrät liian myöhään illalla, näkyy siirto meillä vasta ensi viikon perjantaina (27.12). Vastaavasti, jos siirrät jouluaattona tai sen jälkeen, näkyy se meillä maanantaina 30.12.

Myyntitilauksiin tämä vaikuttaa myös, jos käytät jotain muuta pankkia. Voi kestää normaalia kauemmin, että rahat näkyvät tilillä.

Jos käytät Tapiolan, Osuuspankin tai Nordean pankkitiliä, toimii palvelumme melko normaalisti koko joulun ajan, sekä ostojen että myyntien osalta. Joulupäivänä (25.12) Bittipörssin käsittelyjä ei kuitenkaan tehdä ollenkaan. Tilauksia Bittipörssiin voi aina tehdä, eli palvelu on käytettävissä koko joulun yli.

Bittimaatti

Helsingin Asematunnelissa Levykauppa Äxän myymälässä sijaitseva Bittimaatti mahdollistaa bitcoinien reaaliaikaisen oston käteisellä. Bittimaatin joulun aukioloajat ovat kytköksissä Levykauppa Äxän myymälän aukioloaikoihin.

Asematunnelin Levykauppa Äx on normaalista poiketen auki myös tänä sunnuntaina (22.12), klo 12-16. Maanantaina (23.12) on normaalit aukioloajat, klo 11-19. Myymälä on kiinni jouluaaton, joulupäivän ja tapaninpäivän, ja on normaalisti auki perjantaista 27.12 lähtien.

Muistakaa, että Levykauppa Äxän Asematunnelin myymälästä voi ostaa levyjä ja lahjakortteja myös bitcoineilla, joten vielä ehtii tekemään viime hetken jouluostoksia!

Muut palvelut

Kaikki muut palvelumme ovat toiminnassa 24/7 koko joulun yli. Näihin kuuluvat muun muassa laskujen maksamisen bitcoineilla mahdollistava laskupalvelu ja verkkokauppamme BTC Store. Verkkokaupan toimitusten nopeus hidastuu johtuen postin jouluaikatauluista.

Bittiraha.fi ja siihen kuuluvat palvelut kuten Bitcoin-keskustelupalsta, ovat käytettävissä normaaliin tapaan.