Sijoita Litecoiniin Coinmotionissa

Asiakasneuvojan paikkoja auki kasvavaan tiimiimme

Haluatko loikata mukaan yhteen tämän hetken nopeimmin kasvavista toimialoista? Prasos Oy:n toiminta laajenee ja haemme alasta kiinnostuneita bitcoin-ninjoja asiakaspalvelutiimiimme. Asiakasneuvojan rooli on monipuolinen ja työnkuvaan kuuluu muun muassa asiakkaiden avustaminen chatin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä sekä palveluihimme että bitcoiniin yleisesti liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaat ovat sekä suomalaisia että ulkomaalaisia, minkä vuoksi hyvä englannin kielen taito on tarpeen.

Tiimimme koostuu monen alan ammattilaisista, jotka jakavat intohimon bitcoiniin ja kryptovaluuttapalveluiden kehittämiseen.
 

Prasos Oy on Pohjoismaiden johtava bitcoin-palveluiden tarjoaja ja yksi Suomen nopeimmin kasvavia finanssiteknologiayrityksiä. Liikevaihtomme kaksinkertaistui vuonna 2016 ja tänä vuonna kasvuvauhti on ollut tätä huomattavasti nopeampaa.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen kattauksen kryptovaluuttojen välityspalveluita. Tulemme laajentamaan kryptosijoittamisen mahdollisuuksia myös perinteisemmille sijoittajille ja instituutioille. Uskomme, että tarve kryptovaluuttoihin liittyville palveluille jatkaa kasvuaan. Haluamme olla mukana luomassa entistä helppokäyttöisempiä ja monipuolisempia palveluita kryptovaluuttojen hyödyntämiseen ja hallinnointiin.

Työskentely Prasoksessa on joustavaa ja tarjoaa mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisella ja dynaamisella alalla. Bitcoin-maailmassa tylsää viikkoa ei ole, sillä ala kehittyy vauhdikkaasti, minkä vuoksi työskentely meillä vaatii joustavaa ja oppimishaluista luonnetta. Kehitämme työyhteisöämme muun muassa vuosittain ulkomailla järjestettävillä workshopeilla.

Tänä vuonna lähes koko henkilöstömme työskenteli kuukauden Alicantessa Espanjassa.

Odotamme hakijalta positiivista asennetta ja korkeaa kiinnostusta kryptovaluutta-alaan sekä alan perusasioiden osaamista. Myös aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja hyvä kielitaito suomen ja englannin lisäksi koetaan eduksi.

Tarjolla oleva työ on täyspäiväinen kiinteällä kuukausipalkalla ja alussa teemme 6 kuukauden määräaikaisen sopimuksen. Sopimuksessa on 2 kuukauden koeaika ja mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan tulevaisuudessa. Voit esittää hakemuksessa palkkatoiveesi. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Yrityksemme kotimaiset sivustot ovat bittiraha.fi, bittimaatti.fi, pikaosto.fi ja pikamyynti.fi. Kansainvälisiä palveluitamme ovat coinmotion.com ja denarium.com. Yrityksen kotisivut: prasos.fi.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä (Technopolis). Edellytämme työskentelyä Jyväskylän toimistollamme, mutta työaika on joustava ja työssä on mahdollisuus myös väliaikaisiin etätöihin.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected]

 

Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Reddit icon
Osta bitcoineja helposti ja nopeasti
Kotimainen lohkoketjuselain Bitcoinille

Yritysinfo / Company info

Prasos Oy
Y-tunnus 2469683-1
Yksityisyys

Sosiaalinen media

Facebook
Twitter
 
Seuraa Bittiraha.fi:n toimintaa Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja LinkedInissä!

Yhteystiedot / Contact

IRCNet Support: #Bittiraha
Live chat: Ma-Pe klo 11-19, La-Su klo 11-17
Puhelinasiakaspalvelu 029-1701190: Ma-Pe 13-15