Paras bitcoin-lahjatuote ja -keräilykohde

Black Friday alennukset / Itiksen Bittimaatti / Privanet-listautuminen / Pikaoston uudet maksutavat

Bitcoinin kurssi on ollut viime kuukausina mukavassa nousussa, ja me Bittirahalla teemme kovasti töitä helpottaaksemme bitcoinien ostamista ja myymistä. Hyvät naiset ja herrat, tässä tuoreimmat uutiset koskien tuotteita ja palveluitamme.

Denarium-kolikko on täydellinen joululahja

Mikäli Bitcoin-aiheinen joululahja houkuttaa, on Bitcoin-kolikkoa parempaa lahjaa vaikea löytää. Denarium tarjoaa kaikkiin tilauksiin vapaavalintaisen ilmaisen lahjapaketoinnin, ja tänä perjantaina Bitcoin Black Fridayn aikana kaikista tuotteista saa 10 % alennuksen.

Bittimaatti Suomen suurimpaan kauppakeskukseen

Olemme asentaneet Suomen suurimpaan kauppakeskukseen, Itikseen, kaksisuuntaisen Bittimaatin. Automaatti on uuden sukupolven kaksisuuntainen Bitcoin-automaatti, joka on nopea käyttää ja siinä on korkea setelikapasiteetti. Itiksen Bittimaatti on mahdollinen Bittirahan ja Bitcoinkaupat.comin välisen yhteistyön ansiosta.

"Bitcoin-automaatit ovat helppo tapa tutustua Bitcoin-maailmaan. Automaattien käyttö onkin ollut kovassa kasvussa sekä meillä Suomessa että ulkomailla" kertoo Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Brade.

Bittiraha.fi sekä Bitcoinkaupat.com järjestävät Itiksessä lehdistötilaisuuden maanantaina 30.11. klo 10-11. Tilaisuus pidetään Bittimaatin edustalla, Itiksen toisessa kerroksessa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

 

Kaupankäynti Prasos Oy:n osakkeilla alkaa 1.12.

Prasos Oy:n osakkeita voi tiistaista 1.12. alkaen ostaa ja myydä Privanet-kauppapaikassa. Prasos ylläpitää muun muassa Bittiraha.fi, Bittimaatti.fi, Denarium.com ja Pikaosto.fi -palveluita. Privanet on listaamattomille yrityksille suunnattu kauppapaikka, jossa osakekauppa onnistuu kätevästi. Tämä on loistava tilaisuus ostaa Suomen johtavan Bitcoin-yrityksen osakkeita!

Pikaosto toimii nyt kaikilta suomalaisilta pankkitileiltä!

Maailman nopeimmaksi bitcoinien ostopalveluksi väitetty Pikaosto kehittyy tasaista tahtia. Nyt olemme lisänneet palveluun mahdollisuuden ostaa kaikista Suomen pankeista käyttäen Pikasiirto-palvelua. Tätä ennen sieltä on jo voinut ostaa mobiilimaksulla ja S-pankin verkkomaksulla. Palvelu on testikäytössä ja siinä on 200 euron päiväraja per käyttäjä.

Haastattelupyynnöt voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected] ja kumppanuusehdotukset osoitteeseen [email protected].

 

Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Reddit icon
Osta bitcoineja helposti ja nopeasti
Kotimainen lohkoketjuselain Bitcoinille

Yritysinfo / Company info

Prasos Oy
Y-tunnus 2469683-1
Yksityisyys

Sosiaalinen media

Facebook
Twitter
 
Seuraa Bittiraha.fi:n toimintaa Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja LinkedInissä!

Yhteystiedot / Contact

IRCNet Support: #Bittiraha
Live chat: Ma-Pe klo 10-18, La-Su klo 10-16
Puhelinasiakaspalvelu 029-1701190: Ma-Pe 13-15