Denariumilla bitcoinin hinnan veikkauskilpailu

Bitcoinin hinta on taas elokuussa heilahdellut vauhdikkain liikkein 10 000 dollarin molemmin puolin. Denariumilla etsitään parasta kurssiliikkeiden ennakoijaa 25. elokuuta päättyvässä veikkauskilpailussa.

Kilpailuun pääset osallistumaan tämän linkin kautta Denariumin sivulla.

Kilpailun voittaa lähimmäs oikeaa hintaa veikannut henkilö. Hinta jota haetaan on 31. elokuuta kello 12.00. Coinmotionin etusivulla näkyvä hinta. Lähimmäs veikanneen lisäksi myös kuudelle seuraavaksi lähimmäs osuneelle on luvassa palkintoja. Seuraavaksi esittelemme kilpailun palkinnot.

Pääpalkintona kilpailussa on Denarium Custom hopeakolikon, kullattu versio. Tämän vuonna 2017 valmistuneen hopeakolikon vuoden 2019 uusittu kullatulla bitcoin-logolla varustettu hopeinen kolikkolompakko kuuluu Denariumin premium-tuotteiden sarjaan ja on saatavilla Bittirahan verkkokaupasta hintaan 129,90 euroa.

Kilpailussa sijoille kaksi ja kolme sijoittuneille lähtee palkinnoksi toinen versio pääpalkintona olevasta hopeakolikosta. Denarium Custom Silver Antique nimellä myytävä kolikko on muuten pääpalkinnon kaltainen, mutta sen bitcoin-logoa ei ole kullattu. Se on saatavilla Bittirahalla hintaan 109,90 euroa.

Kilpailun neljännelle ja viidennelle lähtee palkinnoksi pronssinen härkäkuviolla varustettu bitcoin-lompakko. Kolikossa lukee määränä 1 BTC, mutta siihen kuten muihinkin Denariumin kolikkolompakoihin voi ladata haluamansa määrän bitcoineja.

Kuudenneksi sijoittuvalle lähtee palkinnoksi Denariumin logolla varustettu snapback. Tämä harvinaisuus on saatavilla vain Denariumin verkkokaupasta.

Seitsemännelle lähtee vielä kelpo palkinto, nimittäin bitcoin-logolla varustettu snapback. Tämä bitcoinin ystäville soveltuva lippis on myös saatavilla Bittirahan verkkokaupassa.

Käy kertomassa paras ennustuksesi Denariumin sivulla ja olet mukana kilpailussa. Osallistumaan pääset tästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *