Paras bitcoin-lahjatuote ja -keräilykohde

Viikkokatsaus 50/2018: Markkinoiden epävarmuus jatkuu edelleen

Bitcoin-markkinoiden tilanne on edelleen hyvin epävarma. Yleinen konsensus näyttäisi olevan, että “kyllä se nousee, mutta voihan se laskeakin” - eli lyhyellä tähtäimellä voi tapahtua mitä tahansa.

Pitkällä tähtäimellä sen sijaan tilanne näyttäisi edelleen aivan yhtä hyvältä kuin ennenkin. Mikään Bitcoinin olennaisimmista piirteistä ei ole muuttunut, paitsi korkeintaan parempaan suuntaan. Bitcoinin louhinnan kuormitus ympäristölle on ollut laskussa, kryptoja koskeva tietoisuus ja lainsäädäntö ovat kehittyneet valtavasti ja teknologia on ottanut huomattavia harppauksia eteenpäin.

Mikäli edelleen miettii joululahjaa itselleen tai kavereilleen, on matalasta kurssista myös hyötyä. Nyt sitä saa edullisesti vaikka koko perheelle! Voi olla hauska lahja muistaa muutaman joulun päästä!

Viime viikon katsaus löytyy tästä.

Vaikka bitcoinin kurssi on laskenut kuluvan vuoden, on sen kehitys ja infrastruktuuri juossut vauhdilla kohti parempaa. Lue lisää about Viikkokatsaus 50/2018: Markkinoiden epävarmuus jatkuu edelleen

Viikkokatsaus 49/2018: Bitcoin laski marraskuussa historiallisen kovasti

Bitcoinin kurssi on laskenut rauhallisesti lähes koko vuoden ajan saavutettuaan viime vuoden joulukuussa järjettömän kovat huippuennätykset. Marraskuussa bitcoin näki kovinta laskua vuosikausiin ja muut kryptot tulivat tiukasti perässä. Tämä sai median ja sosiaalisen median koiranleuat luonnollisesti vääntämään vitsiä siitä, miten Bitcoin on kuollut.

Mutta eipä se nyt vielä kurssilaskusta huolimatta mitenkään erityisen kuolleelta vaikuta. Kurssi on kasvanut alle vuosikymmenessä muutamista senteistä useisiin tuhansiin, mikä on melko hyvä suoritus, vaikka lyhyemmällä skaalalla onkin nähtävissä kuplia, niiden puhkeamisia, korjausreaktioita ja muuta vastaavaa.

Tästä on tietty täysin mahdotonta sanoa, että mihin suuntaan seuraavaksi lähdetään. Tätä toimittajaa paremmin kysymykseen osaakin vastata tekninen analyytikkomme Toni Kosonen, joka käsittelee tuoreimmassa analyysissään nykytilanteen epävarmuutta ja muita tekijöitä. Joka tapauksessa ainakin tällä hetkellä bitcoin on edullista, jos on miettinyt vaikka joululahjaa jollekin asiasta kiinnostuneelle kaverilleen.

Viime viikon katsaukseen voit tutustua täältä.

Bitcoin haluaa sinut ja kurssin lähestyessä pohjalukemia alkaa olla hyvät paikat hypätä mukaan junaan. Lue lisää about Viikkokatsaus 49/2018: Bitcoin laski marraskuussa historiallisen kovasti

Tekninen analyysi 3.12: Pudotus pysähtyi - epävarmuus jatkuu

Ensimmäinen target-alue saavutettiin edellisen analyysin jälkeen. Katsotaan minkälainen reaktio meillä on tältä alueelta ja mitä se tarkoittaa tulevaisuuden kannalta.

Viikkokaavio keltaisella 50:n viikon keskiarvokäyrällä, punaisella 200:n viikon keskiarvokäyrällä ja sinisillä horisontaalisilla S/R-alueilla. (support/resistanssi) Lue lisää about Tekninen analyysi 3.12: Pudotus pysähtyi - epävarmuus jatkuu

Osta bitcoineja helposti ja nopeasti
Kotimainen lohkoketjuselain Bitcoinille

Yritysinfo / Company info

Prasos Oy
Y-tunnus 2469683-1
Yksityisyys

Sosiaalinen media

Facebook
Twitter
 
Seuraa Bittiraha.fi:n toimintaa Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja LinkedInissä!

Yhteystiedot / Contact

IRCNet Support: #Bittiraha
Live chat: Ma-Pe klo 10-18, La-Su klo 10-16
Puhelinasiakaspalvelu 029-1701190: Ma-Pe 13-15