Prasos Oy on ostanut Bitcoin-kauppiaspalvelu Bitcoinkaupat.comin

Pohjoismaiden johtava Bitcoin-palveluntarjoaja Prasos Oy on ostanut Hemmo Group Oy:ltä kauppiaspalvelu Bitcoinkaupat.comin. Bitcoinkaupat tarjoaa helppoa ja turvallista palvelua, jonka avulla yritykset voivat hyväksyä bitcoinit maksuvälineenä. Bitcoinkauppojen tarjoamaa palvelua käyttävät muun muassa Varusteleka, Auto-Outlet, Madventures, Konsolinet, GoFitness ja useat K-kaupat. Liiketoimintakaupan tavoitteena on kehittää Prasoksen Bitcoin-kauppiaspalveluita.

Yhtiömme on tähän mennessä keskittynyt bitcoin-vaihtopalveluiden tarjoamiseen ja nyt haluamme myös tarjota yrityksille helppoa ja turvallista tapaa ottaa bitcoinit maksuvälineeksi. Bitcoinkauppojen ratkaisun avulla kauppias saa Bitcoin-maksut helposti käyttöön, ja voi valita tilitystavaksi bitcoinit, eurot, tai molemmat. Bitcoinkauppojen palvelun avulla esimerkiksi Auto-Outlet on myynyt jo useita Tesloja bitcoineilla, joten palvelu soveltuu hyvin suuriinkin ostoihin” kertoo Prasos Oy:n toimitusjohtaja ja perustajajäsen Henry Brade.

Liiketoimintakaupan yhteydessä Hemmo Group Oy:n osuus Bittimaatti-verkostosta siirtyy myös Prasos Oy:lle. Hemmo Group on aiemmin auttanut verkoston liiketoiminnan kehittämisessä ja vastannut kauppakeskusneuvotteluista eli hankkinut Bitcoin-automaateille useita huippusijainteja kuten Helsingin Itiksen, Helsingin Länsisataman, Kuopion Kolmisopen kauppakeskuksen ja Tampereen Tullintorin kauppakeskuksen.

Meille on tärkeää, että Bitcoinkaupat.comin tarina jatkuu nousujohteisesti ja siksi Prasos oli luontevin vaihtoehto jatkajaksi. Yrityskaupan myötä yhtiömme saa kaivattuja resursseja uusien projektien kehittämiseen, joista tiedotamme myöhemmin. Uskomme myös tulevaisuudessa samaan menestyksen reseptiin ja haluamme kehittää yhtiömme henkistä pääomaa uusien asiantuntijoiden muodossa” sanoo Hemmo Group Oy:n toimitusjohtaja ja perustajajäsen Aleksi Vitakoski.

Prasos ylläpitää kansainvälistä Coinmotion.com -palvelua, joka tarjoaa bitcoinien ostamisen ja myymisen lisäksi myös bitcoinien turvallista säilytystä, ja Bittiraha.fi -sivustoa, joka on Suomen suurin ja tunnetuin Bitcoin-palvelu. Yhtiö tarjoaa myös käteisvaihtoa Pohjoismaiden suurimman Bitcoin-automaattiverkoston Bittimaatin kautta. Tämän lisäksi lisäksi yhtiö on Denarium-tuotenimellään maailman johtava fyysisten Bitcoin-kolikoiden valmistaja.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt

Henry Brade, Prasos Oy
041 501 4485, hbrade (at) prasos.fi

Aleksi Vitakoski, Hemmo Group Oy
050 541 4270, aleksi.vitakoski (at) bitcoinkaupat.com

Bitcoin on kansainvälinen digitaalinen valuutta, jolla on käyttäjiä yli 240 maassa. Sillä arvioidaan olevan globaalisti yli 5 miljoonaa käyttäjää, ja Suomessa yli 50 000. Bitcoin tunnetaan kasvavana internet-valuuttana, mutta sitä on kuvailtu myös digitaalisena kultana. Edellisen 12 kuukauden aikana yhden bitcoinin arvo on noussut noin 200 eurosta nykyiseen noin 500 euroon.

Bitcoinkaupat.com on vuonna 2014 toimintansa aloittanut Bitcoin-kauppiaspalvelu, joka tarjoaa helppoa ja turvallista tapaa ottaa bitcoinit maksuvälineeksi. Bitcoinkauppojen ansiosta Bitcoin-maksaminen Suomessa on koko maailman kärkitasoa, ja heidän asiakkainaan onkin lähes kaikki Suomen merkittävät Bitcoin-maksuja vastaanottavat yritykset.

Prasos Oy on vuonna 2012 perustettu jyväskyläläinen yritys, joka on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi Bitcoin-palveluntarjoajaksi. Prasos ylläpitää useita Bitcoin-palveluita kuten Coinmotion, Bittiraha.fi, Bittimaatti, Denarium, BTC Store, Pikaosto.fi ja Bitcoinkaupat.com. Prasoksen palveluissa on vaihdettu bitcoineja yli 35 miljoonan euron edestä.