Talousjohtajan paikka avoinna

Prasos Oy hakee talousjohtajaa vastaamaan laajamittaisesti yrityksen taloudesta, sisältäen myös rahoituksen. Talousjohtaja osallistuu myös yhtiön strategian kehittämiseen johtoryhmässä. Rooli on monipuolinen ja sisältää laajan kirjon erilaisia tehtäviä.

Yrityksemme on Suomen nopeiten kasvavia finanssiteknologiayrityksiä. Liikevaihtomme kaksinkertaistui vuonna 2016 ja tänä vuonna kasvu on kiihtynyt edelleen.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen kattauksen kryptovaluuttojen välityspalveluita ja tulemme laajentamaan kryptosijoittamisen mahdollisuuksia myös perinteisemmille sijoittajille ja instituutioille. Uskomme, että kryptovaluutat jatkavat kasvuaan. Haluamme olla tässä kasvussa mukana jatkossakin, entistä vahvemmin panoksin.

Työskentely Prasoksessa on joustavaa ja tarjoaa mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisella ja dynaamisella alalla. Bitcoin-maailmassa tylsää viikkoa ei ole ja haluamme pitää tiimiläistemme mielen virkeänä mm. vuosittain ulkomailla järjestettävillä workshopeilla.

Edellytämme hakijalta korkeaa kiinnostustasoa kryptovaluutta-alaan sekä laajapohjaista taloushallinnon osaamista. Eduksi arvioimme hakijan kokemusta kasvuyrityksen talousjohtamisen saralta. Osaamisen lisäksi haluamme, että hakijalla on visiota siitä, miltä tulevaisuuden Prasos näyttää. Henkilö haetaan keskeiseen johtotehtävään, toimitusjohtajan oikeaksi kädeksi. Hakijalta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta kryptovaluutoista, mutta mikäli kokemusta löytyy, se luetaan eduksi.

Tarjolla oleva työ on vakituinen ja täyspäiväinen, kiinteällä kuukausipalkalla. Voit halutessasi esittää hakemuksessa palkkatoiveesi. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Yrityksemme kotimaiset sivustot ovat https://bittiraha.fi/, https://bittimaatti.fi, https://pikaosto.fi ja https://pikamyynti.fi. Kansainvälisiä palveluitamme ovat https://coinmotion.com ja https://denarium.com/. Yrityksen kotisivut: https://prasos.fi.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä (Technopolis). Edellytämme työskentelyä Jyväskylän toimistollamme, mutta työaika on joustava ja työssä on mahdollisuus myös etätöihin.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected]