Paras bitcoin-lahjatuote ja -keräilykohde

bitpay

Viikkokatsaus 37/2015: Bitcoin-maailma pyrkii rakentavaan konsensukseen

Tällä viikolla Bitcoin-maailmassa on pyritty ratkaisemaan lohkokokoa koskevaa kiistaa ja todettu jälleen kerran Bitcoin-verkon erinomainen kestävyys. Kansainvälistä ja kansallista näkyvyyttä valtamediassa saanut uutistarina on myös Mt.Goxin Mark Karpelesia vastaan nostettu syyte kavalluksesta.

Bittiraha.fi:ssä Toni Kosonen käsittelee Bitcoin-kurssianalyysissään bitcoinin tämän hetkistä kurssitilannetta.

Jiri Keronen puolestaan kirjoittaa Bittiraha.fi:n blogissa, miten Bitcoin voi auttaa kehitysmaita korvaamaan puuttuvaa pankkijärjestelmää ja nousemaan jaloilleen.

Edelliseen viikkokatsaukseen voit tutustua täältä.
Bitcoin-yhteisö kokoontui ratkaisemaan lohkokokokiistaa

Bittiseminaari.jpg(Kuva: Scaling Bitcoin)

Montrealissa järjestettiin 12.-13.9. Scaling Bitcoin -tapahtuma, joka toi yhteen merkittävimmät nimet ympäri Bitcoin-maailman. Tapahtuman tarkoituksena oli tarjota kehittäjille, yrityksille ja muille toimijoille yhteinen areena, jossa keskustella rakentavasti Bitcoinin tulevaisuudesta ja etenkin siitä, mikä on oikea tapa ryhtyä kasvattamaan Bitcoinin lohkokokoa. Lue lisää about Viikkokatsaus 37/2015: Bitcoin-maailma pyrkii rakentavaan konsensukseen

Viikkokatsaus 8/2015: Bitcoin pankissa, televisiossa ja messuilla

Kuluneen viikon Bitcoin-uutisissa mm. saksalaisen pankin Bitcoin-yhteistyöstä ja televisiossa näytetystä Morgan Spurlockin Bitcoin-kokeilusta. Viime viikon katsaus on luettavissa täältä.

Kososen tänään julkaistu tuore kurssianalyysi on luettavissa täältä.

Saksalainen pankki aloitti tiiviin yhteistyön Bitcoin-yrityksen kanssa

Saksalainen Fidor-pankki on aloittanut yhteistyön Bitcoin.de-palvelun kanssa, jolla bitcoineja saa ostettua ja myytyä nopeasti suoraan pankin tilin kautta. Euroja ei siis tarvitse siirtää millekään toiselle taholle. Fidor-pankki on aiemminkin osoittanut tukensa kryptovaluutoille -- se integroi Ripplen järjestelmiinsä viime vuonna.

Stripen käyttäjille Bitcoin-maksut

Maksuvälittäjä Stripe on vihdoin lisännyt sen palvelua käyttäville mahdollisuuden vastaanottaa bitcoin-maksuja. Yritys aloitti beta-testaamisen rajatulla joukolla jo viime vuoden maaliskuussa. Nyt testivaihe on päättynyt ja mikä tahansa heidän kauppiasasiakas saa ominaisuuden halutessaan käyttöönsä.

Stripen asiakkaina ovat muun muassa Facebook, Twitter ja Kickstarter. Lue lisää about Viikkokatsaus 8/2015: Bitcoin pankissa, televisiossa ja messuilla

Viikkokatsaus 52/2014: Bitcoin Bowl vei Bitcoinin televisioon

Vuoden viimeisessä viikkokatsauksessa isoimmaksi uutiseksi nousee Floridassa järjestetty Bitcoin Bowl. Viime viikon katsauksen voi lukea täältä.

Viime viikon kysymyksenä oli “Miten uskot valtaosan pankeista suhtautuvan Bitcoiniin vuonna 2015?”. Vastaajista 40% oli sitä mieltä, että pankit näkevät Bitcoinin uhkana ja 31% sitä mieltä, että ne suhtautuvat välinpitämättömästi. 19% koki, että pankit näkevät Bitcoinin mahdollisuutena.

Tällä viikolla kysymme "Mikä oli vuoden 2014 merkittävin Bitcoin-uutinen?", ja siihen voit vastata sivuston oikeasta reunasta.

Kurssiraporttia ei viime viikolla julkaistu joulupyhien takia, mutta tällä viikolla se julkaistaan normaaliin tapaan. Bittirahan tiimi toivottaa kaikille onnellista uutta vuotta!

Bitcoin Bowl oli menestys

BitPayn sponsoroima amerikkalaisen jalkapallon ottelu Bitcoin St. Petersburg Bowl keräsi kiitettävästi huomiota Bitcoinille niin urheilufanien kuin paikallisten yrittäjienkin keskuudessa. Lisäksi valtakunnallinen 100 miljoonaa taloutta tavoittava urheilukanava ESPN näytti ottelun suorana televisiossa. Lue lisää about Viikkokatsaus 52/2014: Bitcoin Bowl vei Bitcoinin televisioon

Viikkokatsaus 44/2014: Suomalaista katuvaatetusta bitcoineilla

Tällä viikolla Bitcoin-aiheisissa uutisissa on mm. suomalaisesta katuvaatemerkistä ja yli 6 miljoonan euron arvoisesta Bitcoin-huutokaupasta. Viime viikon katsauksen voi lukea täältä.

Henri Heinosen viimeisimmän bitcoinin kurssista raportoivan artikkelin voi lukea täältä.

Suomalaista katuvaatetusta bitcoineilla

Ekologisuuteen ja eettisyyteen panostava RCM CLOTHING -vaatemerkki hyväksyy bitcoineja verkkokaupassaan. Kaikki vaatemerkin vaatteet valmistetaan hampusta ja luomupuuvillasta, ja valmistuksessa panostetaan tuotanto-olosuhteisiin. Yritys tukee myös lasten ja nuorten koulutusta ja kulttuuri- ja harrastustoimintaa Ugandassa.

Suomalaista katuvaatetusta saa bitcoineilla (lähde) Lue lisää about Viikkokatsaus 44/2014: Suomalaista katuvaatetusta bitcoineilla

Viikkokatsaus 35/2014: Santander, Let the Bit Drop ja Hal Finney

Tämän viikon tapahtumiin kuuluu Santanderin kiinnostus, Dominicaan tuleva massiivinen bitcoin-jakotapahtuma sekä Bitcoinin ensimmäisiin kehittäjiin kuuluneen Hal Finneyn kuolema. Viime viikon katsauksen voit lukea täältä.

Santander tilasi kryptovaluuttaraportin

Pankkijätti Santander on kiinnostunut bitcoinin vaikutuksesta. Se on antanut Yegiille tehtäväksi analysoida kryptovaluuttojen vaikutusta pankeille sekä laatia strategia tämän perusteella. Lue lisää about Viikkokatsaus 35/2014: Santander, Let the Bit Drop ja Hal Finney

Viikkokatsaus 32/2014: Bitcoin-kiertue, Wikipedia ja Visa

Kulunut viikko Bitcoinin maailmassa sisältää mm. Iso-Britannian lainsäädännöstä, lisää New Yorkin Bitlisenssin kritiikkiä, tilastoja Wikipedian bitcoin-lahjoituksista, Visan toimitusjohtajan kommentteja liittyen Bitcoiniin ja BTC.comin huiman myyntihinnan. Edellisen viikkokatsauksen voi lukea tästä.

Bittirahan järjestämä Bitcoin-kiertue alkaa nyt maanantaina Kuopiosta, joten viimeistään tässä vaiheessa kannattaa tutustua kiertueaikatauluun.

Bitcoin-kiertue alkaa nyt!

Bitcoin-kiertue aloittaa maanantaina 11.8. Kuopion kauppatorilla. Muina paikkakuntina ovat:

12.8. Jyväskylä
13.8. Mikkeli
14.8. Joensuu
15.8. Tampere
16.8. Turku
18.8. Kemiö
19. - 20.8. Helsinki

Tapahtumissa on mukana kaksi Bitcoin-automaattia, joiden kautta voi ostaa ja myydä bitcoineja. Kiertue on oiva tilaisuus tutustua Bitcoiniin ensimmäistä kertaa ja tulla tapaamaan muita Bitcoinista kiinnostuneita. Kiertue sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille, sillä paikalla tulee olemaan laaja-alaista Bitcoin-asiantuntijuutta.

Helsingissä järjestetään kiertueen loppubileet yökerho Namun Showroomissa 20.8. Ilmoittaudu bileisiin Facebookista.

Paikkakuntakohtaiset tapahtuma-aikataulut voit tsekata Bitcoin-kiertueen nettisivuilta. Katso myös kiertueen Facebook-tapahtuma.

Tapahtumissa järjestetään kilpailuja, joista voi voittaa Bitcoin-aiheisia palkintoja. Kannattaa siis käydä pyörähtämässä paikalla!

Kiertueen pääsponsoreina ovat Bittiraha.fi, LocalBitcoins ja FIMKrypto. Lue lisää about Viikkokatsaus 32/2014: Bitcoin-kiertue, Wikipedia ja Visa

Viikkokatsaus 25/2014: Suomalaisia koruja bitcoineilla

Tällä viikolla aiheina mm. suomalaisen korukaupan Bitcoin-käyttöönotto, amerikkalaisen jalkapallon Bitcoin-sponsorointi, Holiday Innin Bitcoin-kokeilu, Silk Road -bitcoinien myynti ja kansalaisuuden ostaminen bitcoineilla. Viime viikon katsauksen voi lukea tästä.

Bitcoiniin liittyviä verotusohjeita on kritisoitu tuoreessa opinnäytetyössä. Opinnäytetyö on ladattavissa Theseuksesta.

Suomalaisia koruja bitcoineilla

Suomalainen design-nettikauppa Nouseva Myrsky on alkanut ottaa vastaan bitcoineja. Nouseva Myrsky on vuonna 2012 perustettu erityisesti koruihin erikoistunut kauppa. Se myy tuotteita sekä Suomeen että maailmalle. Pohjana yrityksellä on omien sanojensa mukaan kestävät arvot sekä omintakeisuus, ja slogan kuuluukin: "Koruja omaa tietään kulkeville kaunottarille". Nousevan Myrskyn Liisa kertoo blogissaan, miksi otti bitcoinit verkkokauppaansa.


Kuvassa esitellään Nousevan Myrskyn korumallistoa. Lue lisää about Viikkokatsaus 25/2014: Suomalaisia koruja bitcoineilla

GoFitness otti Bitcoinin käyttöön - Näin se sujuu!

GoFitness on hyvinvointi- ja fitness-alan erikoisliike, joka on ottanut Bitcoinin käyttöön myymälässään Helsingin Konalassa. Lähitulevaisuudessa Bitcoin on tulossa myös heidän verkkokauppaansa.

Bitcoin-maksut on toteutettu Bittirahan tarjoaman Bitpay-maksupalvelun avulla.

Olemme tuottaneet esittelyvideon yhteistyössä GoFitnessin ja Bitcoinkaupat.comin kanssa.

Olkaapa hyvät!

Lue lisää about GoFitness otti Bitcoinin käyttöön - Näin se sujuu!

Viikkokatsaus 22/2014: Bitcoinin käyttö lisääntyy entisestään

Tämän viikon uutiset liittyvät pitkälti Bitcoin-käytön lisääntymiseen. Yhdysvaltalaisesta Dishistä tulee suurin bitcoineja hyväksyvä yritys, BitPay käsittelee Bitcoin-maksuja yli miljoonan dollarin arvosta päivässä, Bitcoin saa jalansijaa Afrikassa, ja nyt on julkaistu myös Facebookiin integroitu Bitcoin-lompakko. Viime viikon katsauksen voi lukea täältä.

Dishistä tulee suurin bitcoineja hyväksyvä yritys

Yhdysvaltalainen mm. satelliitin kautta maksullisia TV-kanavia välittävä Dish aikoo ottaa bitcoinit käyttöön muutaman kuukauden sisään. Dishin varatoimitusjohtaja Bernie Hanin mukaan yritys haluaa palvella niitä asiakkaita, joille bitcoineista on tullut ensisijainen maksutapa. Dish kertoo palvelevansa n. 14 miljoonaa asiakasta ja työllistävänsä yli 22 000 ihmistä, joten se on tähän mennessä suurin bitcoineja hyväksyvä yritys. Lue lisää about Viikkokatsaus 22/2014: Bitcoinin käyttö lisääntyy entisestään

Bittirahan palvelut kehittyvät

Bittipörssi

Bittipörssi on siirtynyt uusiin tilauskäsittelyaikoihin. Nyt tilauksia käsitellään arkisin klo 11, 15 ja 18 jälkeen. Tilauksia käsitellään säännöllisesti myös viikonloppuisin. Lauantain ja sunnuntain käsittelyajat ovat klo 11 ja klo 16 jälkeen. Tällä muutoksella näytämme, että olemme sitoutuneita tarjoamaan Bitcoin-maailman parasta palvelua nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakaspalvelijamme ovat paitsi aktiivisempia, heillä on myös uusia työkaluja käytettävissään. Sivustomme oikeasta reunasta löytyvä Tuki-linkki muuttuu Livechat -nappulaksi meidän asiakaspalveluaikoina eli arkisin klo 11-19 ja vkloppuisin klo 11-17. Livechat on loistava keino olla yhteydessä meidän asiantuntevaan asiakaspalveluun, joka auttaa kaikissa Bitcoin-asioissa. Lue lisää about Bittirahan palvelut kehittyvät

Osta bitcoineja helposti ja nopeasti
Kotimainen lohkoketjuselain Bitcoinille

Yritysinfo / Company info

Prasos Oy
Y-tunnus 2469683-1
Yksityisyys

Sosiaalinen media

Facebook
Twitter
 
Seuraa Bittiraha.fi:n toimintaa Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja LinkedInissä!

Yhteystiedot / Contact

IRCNet Support: #Bittiraha
Live chat: Ma-Pe klo 10-18, La-Su klo 10-16
Puhelinasiakaspalvelu 029-1701190: Ma-Pe 13-15