Bittipörssi

Vastauksena kysymykseen ”mistä Suomessa voi ostaa bitcoineja?” olemme kehittäneet Bittipörssin, jossa bitcoinien osto ja myynti on helppoa ja luotettavaa.

Mikä on pienin ja suurin tilaussumma?

Pankkisiirrolla ostaessa minimisumma on 20 € ja maksimisumma 10 000 €. Myyntien minimi on 0,01 bitcoinia ja maksimi 1 bitcoin. Tätä suurempia tilauksia voit tehdä sisarpalvelussamme Coinmotionissa.

Millä maksutavoilla bitcoineja voi ostaa?

Pankkisiirto

  • Pankkisiirrolla tehty maksu on perillä normaalisti viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Aamulla tehty tilisiirto voi joissain tapauksissa tulla perille jo samana päivänä.

Millä maksutavoilla bitcoineja voi myydä?

Myynneissä ainoa tilitystapa on toistaiseksi pankkisiirto. Useilla Bittimaateilla on mahdollisuus myydä käteistä vastaan.

Mitä se maksaa?

Ostaessa kulu on 1,99 % + 5 € ja myydessä 1,49 % + 0,0005 BTC.

Miten kauan kestää, että saan bitcoinit tai eurot?

Bitcoineja ostaessa toimitusaika on tyypillisesti 0-1* pankkipäivää.

Huom. uusien asiakkaiden sekä lisäverifiointia kaipaavien tilausten kohdalla luvattu käsittelyaika on 0-3 pankkipäivää*. Lisäverifiointi voi tulla kysymykseen esimerkiksi tilaussumman noustessa tuhansiin euroihin. 

Bitcoineja myydessä kurssi lukitaan heti seuraavassa tilauskäsittelyssä summasta riippumatta. Eurojen toimitusaika on alle 5 bitcoinin summilla 0-1 pankkipäivää*, ja yli 5 bitcoinin summille luvataan 0-5 pankkipäivää*. Normaalisti pystymme toimittamaan nopeasti huomattavastikin suurempia tilauksia.

* pankkipäiväksi lasketaan kaikki muu paitsi viikonloput ja pyhäpäivät

Milloin tilauksia käsitellään?

Pääsy tiettyyn tilauskäsittelyyn on taattua vain, jos maksu on tehty käsittelyn alkamisaikaan mennessä. Tarkistamme saapuneet maksut arkisin 2 kertaa päivässä: ennen puoltapäivää sekä myöhään iltapäivästä. Lauantaisin tilauksia käsitellään kerran päivässä. Käsittelyssä kestää ruuhkasta riippuen 1-3 tuntia. Tilauksen voi tehdä milloin tahansa. Vaihtokurssi määräytyy tilauksen käsittelyhetkellä.

Mitä tietoja tarkistamme tilaamisen yhteydessä?

Uutena muutoksena suoritamme kaikille käyttäjille tunnistautumisen lomakkeen täytön yhteydessä. Prosessin aikana voit valita joko verkkopankkitunnistuksen tai mobiilivarmenteen.

Summista riippuen saatamme tehdä puhelinsoittotarkistuksen. Tilauksen käsittely voi viivästyä mikäli mahdolliseen tarkistuskyselyymme vastataan hitaasti tai ei ollenkaan.

Bittirahan osto- ja myyntipalveluita voi käyttää yhteensä 10 000 euron summarajaan saakka. Mikäli olet käymässä tätä suurempaa kauppaa, suosittelemme tutustumaan sisarpalveluumme Coinmotioniin.

Jos haluat maksaa laskuja bitcoineilla, tutustu laskupalveluumme.

OSTA BITCOINEJA

Osto tapahtuu siihen tarkoitetun ostolomakkeen avulla. Vaihdamme eurosi bitcoineiksi käyttäen Bitstamp-pörssin markkinahintaa.

Vain käsittelyhetken hinnalla on merkitystä, eli kauppa voi siis toteutua ainoastaan käsittelyhetkellä (Lue lisää).

Maksuaikaa tilaukselle annamme viikon. Perimme maksun palauttamisesta käsittelykuluina 2 €, mikäli tilaus peruuntuu.

MYY BITCOINEJA

Myynti tapahtuu siihen tarkoitetun myyntilomakkeen avulla. Vaihdamme bitcoinisi euroiksi käyttäen Bitstamp-pörssin markkinahintaa.

Vain käsittelyhetken hinnalla on merkitystä, eli kauppa voi siis toteutua ainoastaan käsittelyhetkellä (Lue lisää).

Maksuaikaa tilaukselle annamme viikon. Perimme maksun palauttamisesta käsittelykuluina 0,001 BTC, mikäli tilaus peruuntuu.

Mikäli tarvitset apua tilauksiin liittyen, lähetä mailia osoitteeseen [email protected]. Voit myös aina vastata suoraan lähettämäämme tilausvahvistusviestiin.

Lisätietoa palvelustamme löydät Bittirahan UKK-sivulta (Usein kysytyt kysymykset).