Laskupalvelun käyttöehdot

Päivitetty 5.8.2019

Laskupalvelun käyttöehdot

– Maksamme laskuja kaikille SEPA-alueen pankkitileille. Ulkomaille suunnatuissa laskuissa tulee lisätä kommenttikenttään saajan osoitetiedot ja tarkennus maksun luonteesta.

– Laskun maksajana näkyy Prasos Oy.

– Lasku saa olla kohdistettu yritykselle, pankille, verottajalle ja joissain tapauksissa yksityishenkilölle (esim. vuokranmaksut ja huuto.net -tilaukset).

– Laskun eräpäivä voi olla heti, mutta toimituslupauksen annamme vasta kolmen pankkipäivän päähän.

– Voit syöttää useita laskuja samalla kertaa Lisää uusi lasku -painikkeesta.

– Vaihtokurssi lukitaan tilausta tehdessä. Se määritetään Bitstamp-pörssin keskihinnan mukaan (jonka näet sivuston yläreunasta).

– Jos tarjoamamme vaihtokurssi on ohjelmistovirheen tai muun syyn takia poikennut markkinahinnasta, pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen.

– Maksuaikaa on 15 minuuttia. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli siirtoa ei ole kuulutettu Bitcoin-verkkoon tässä ajassa.

– Bitcoin-siirron tulee saada vähintään 1 vahvistus 12 tunnin sisään siitä, kun siirto on lähetetty. Muuten pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen.

– Bittiraha.fi ei ole korvausvastuussa vääristä summista, eräpäivistä, tilinumeroista, viitenumeroista tai muista vääristä tiedoista johtuvista ongelmista.

– Joissain tapauksissa saatamme joutua tarkistamaan henkilöllisyytenne ennen tilauksen käsittelyä. Tällaisessa tapauksessa otamme yhteyttä teihin.

– Jos emme kykene maksamaan laskua meille ilmoitettuun eräpäivään mennessä, korvaamme mahdolliset viivästyskorot ja sakot.

– Force Majeure -tilanteessa emme ota vastuuta. Bitcoin-verkon käyttökatkos tai pankkijärjestelmän ongelmat ovat tälläisiä tekijöitä.