Verkkokaupan sopimusehdot

Päivitetty 16.4.2019.

1. Yleiset ehdot

Bittiraha.fi on Prasos Oy:n (Y:2469683-1) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Prasos Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Prasos Oy:lla on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa Bittiraha.fi verkkosivuilta.

Prasos Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Prasos Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Prasos Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

2. Asiakas ja tietosuoja

Prasos Oy toivottaa tervetulleeksi kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen.

Asiakkaalle lähetetään ostamisen jälkeen tuotearvostelukutsu, kun tilaukseen on lisätty sähköpostiosoite. Arvostelukutsuun vastaaminen on vapaaehtoista. Kutsu sisältää ainoastaan asiakkaan jo ostamia tuotteita. Arvostelun yhteydessä ei näytetä julkisesti asiakkaan yhteystietoja. Bittiraha.fi käyttää arvosteluiden kautta kerättyjä tietoja asiakaskokemuksen, tuotevalikoiman ja palveluiden kehittämiseen.

3. Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Toimitusaika-arviot on laadittu kuljetusyhtiöiden antamien tietojen perusteella. Prasos Oy tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

4. Maksaminen

Ajankohtaiset tiedot maksutavoista löytyvät Bittiraha.fi sivuilta.

Verkkomaksujen välittäjänä toimii Paytrail Oy. Tarkat tiedot Paytrailin maksutavoista ja ehdoista näet maksuvaiheessa lain määrittelemällä tavalla. Bitcoin-maksut tulevat suoraan Prasos Oy:lle.

5. Palauttaminen

Bittiraha.fi tarjoaa asiakkailleen 14 päivän maksuttoman palautusoikeuden.

Ilmoitus palautuksesta tulee tehdä 14 päivän sisällä tilauksen saapumisesta osoitteeseen [email protected].

6. Takuu, tuki ja virhevastuu

Bittiraha.fi vastaa tuotteiden lakisääteisestä virhevastuusta. Mikäli olet saanut viallisen tuotteen, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoittessa [email protected].

Bittiraha.fi ei vastaa asiakkaan laitteille tallettamista kryptovaluutoista.

7. Reklamaatio

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Asiakas voi nostaa sopimuksen velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Prasos Oy:tä vastaan joko Prasos Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Prasos Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.