Osta ja myy kryptovaluuttoja helposti ja luotettavasti

Osta ja myy bitcoineja

Vastauksena kysymykseen "mistä Suomessa voi ostaa bitcoineja?" olemme kehittäneet Bittipörssin, jossa bitcoinien osto ja myynti on helppoa ja luotettavaa.

Mikä on pienin ja suurin tilaussumma?

Pankkisiirrolla ostaessa minimisumma on 20 € ja maksimisumma 100 000 €. Myyntien minimi on 0,01 bitcoinia ja maksimi 300 bitcoinia. Suuremmatkin tilaukset ovat mahdollisia, mutta niistä täytyy sopia sähköpostilla. Muihin maksutapoihin kuin pankkisiirtoon pätee poikkeavia maksimisummia.

Millä maksutavoilla bitcoineja voi ostaa?

Pankkisiirto

  • POP Pankista lähetetyt maksut näkyvät meillä välittömästi, eli näistä pankeista maksetut tilaukset käsitellään normaalisti vuorokauden sisään. Muista pankeista maksaessa siirrossa kestää 1 pankkipäivä.

Pikasiirto-maksutapa ei ole enää käytössä.

Millä maksutavoilla bitcoineja voi myydä?

Myynneissä ainoa tilitystapa on toistaiseksi pankkisiirto. Useilla Bittimaateilla on mahdollisuus myydä käteistä vastaan.

Mitä se maksaa?

Ostaessa kulu on 1,99 % + 5 € ja myydessä 1,49 % + 0,0005 BTC.

Miten kauan kestää, että saan bitcoinit tai eurot?

Bitcoineja ostaessa toimitusaika on alle 2 000 euron summilla 0-1 pankkipäivää*, ja yli 2 000 euron summilla 0-3 pankkipäivää*. Normaalisti yli 2 000 euronkin tilauksia pystytään käsittelemään nopeasti. Huom. uusien asiakkaiden sekä lisäverifiointia kaipaavien tilausten kohdalla luvattu käsittelyaika on 0-3 pankkipäivää*.

Bitcoineja myydessä kurssi lukitaan heti seuraavassa tilauskäsittelyssä summasta riippumatta. Eurojen toimitusaika on alle 5 bitcoinin summilla 0-1 pankkipäivää*, ja yli 5 bitcoinin summille luvataan 0-5 pankkipäivää*. Normaalisti pystymme toimittamaan nopeasti huomattavastikin suurempia tilauksia.

* pankkipäiväksi lasketaan kaikki muu paitsi viikonloput ja pyhäpäivät

Milloin tilauksia käsitellään?

Pääsy tiettyyn tilauskäsittelyyn on taattua vain, jos maksu on tehty käsittelyn alkamisaikaan mennessä. Maksuja otetaan vastaan arkisin klo 11, klo 15 ja klo 18 asti, sekä viikonloppuisin ja pyhinä klo 11 ja 16 saakka. Käsittelyssä kestää ruuhkasta riippuen 1-3 tuntia. Tilauksen voi tehdä milloin tahansa. Vaihtokurssi määräytyy tilauksen käsittelyhetkellä.

Mitä tietoja tarkistamme tilaamisen yhteydessä?

Periaatteenamme on kysyä asiakkaalta mahdollisimman vähän tietoja. Haluamme tarjota kitkatonta palvelua ja arvostamme asiakkaidemme yksityisyyttä. Siitä huolimatta joudumme välillä kyselemään asioita.

Väärinkäytön ehkäisemiseksi emme paljasta tarkkoja summarajoja, mutta karkeasti arvioituna jos tilaat kympeillä, emme kysy mitään. Jos satasilla, saatamme tehdä puhelinsoittotarkistuksen. Jos tuhansilla, saatamme pyytää henkilöllisyystodistuksen. Tilauksen käsittely voi viivästyä mikäli mahdolliseen tarkistuskyselyymme vastataan hitaasti tai ei ollenkaan.

Jos haluat maksaa laskuja bitcoineilla, tutustu laskupalveluumme.

Osta bitcoineja

Osto tapahtuu siihen tarkoitetun ostolomakkeen avulla. Vaihdamme eurosi bitcoineiksi käyttäen Bitstamp-pörssin markkinahintaa.

Vain käsittelyhetken hinnalla on merkitystä, eli kauppa voi siis toteutua ainoastaan käsittelyhetkellä (Lue lisää).

Maksuaikaa tilaukselle annamme viikon. Perimme maksun palauttamisesta käsittelykuluina 2 €, mikäli tilaus peruuntuu.

Myy bitcoineja

Myynti tapahtuu siihen tarkoitetun myyntilomakkeen avulla. Vaihdamme bitcoinisi euroiksi käyttäen Bitstamp-pörssin markkinahintaa.

Vain käsittelyhetken hinnalla on merkitystä, eli kauppa voi siis toteutua ainoastaan käsittelyhetkellä (Lue lisää).

Maksuaikaa tilaukselle annamme viikon. Perimme maksun palauttamisesta käsittelykuluina 0,001 BTC, mikäli tilaus peruuntuu.

Mikäli tarvitset apua tilauksiin liittyen, lähetä mailia osoitteeseen [email protected]. Voit myös aina vastata suoraan lähettämäämme tilausvahvistusviestiin.

Lisätietoa palvelustamme löydät Bittirahan UKK-sivulta (Usein kysytyt kysymykset).

 

Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Reddit icon
Osta bitcoineja helposti ja nopeasti
Kotimainen lohkoketjuselain Bitcoinille

Yritysinfo / Company info

Prasos Oy
Y-tunnus 2469683-1
Yksityisyys

Sosiaalinen media

Facebook
Twitter
 
Seuraa Bittiraha.fi:n toimintaa Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja LinkedInissä!

Yhteystiedot / Contact

IRCNet Support: #Bittiraha
Live chat: Ma-Pe klo 11-19, La-Su klo 11-17
Puhelinasiakaspalvelu 029-1701190: Ma-Pe 13-15