Tutustu uuteen sijoitusoppaaseemme!

Osta ja myy bitcoineja

Vastauksena kysymykseen "mistä Suomessa voi ostaa bitcoineja?" olemme kehittäneet Bittipörssin, jossa bitcoinien osto ja myynti on helppoa ja luotettavaa.

Mikä on pienin ja suurin tilaussumma?

Pankkisiirrolla ostaessa minimisumma on 5 € ja maksimisumma 100 000 €. Myyntien minimi on 0,02 bitcoinia ja maksimi 300 bitcoinia. Suuremmatkin tilaukset ovat mahdollisia, mutta niistä täytyy sopia sähköpostilla. Muihin maksutapoihin kuin pankkisiirtoon pätee poikkeavia maksimisummia.

Millä maksutavoilla bitcoineja voi ostaa?

Pankkisiirto (ei lisämaksua)

  • Nordeasta ja Osuuspankista lähetetyt maksut näkyvät meillä välittömästi, eli näistä pankeista maksetut tilaukset käsitellään normaalisti vuorokauden sisään. Muista pankeista maksaessa siirrossa kestää 1 pankkipäivä.

Lasku tai osamaksu (maksimi 1 000 € - keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa)

  • Luoton tarjoaa Everyday-palvelu. Everydayn kautta kautta tehdyt maksut näkyvät meillä samantien.
  • Everydayn luottoraja on väh. 300 € ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus on vähintään 20 euroa tai 10%  laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %.

Pikasiirto (lisämaksu 2,9 % + 2 € mutta korkeintaan 50 €, maksimisumma 3 000 €)

  • Mikäli käytät S-pankin, Danske Bankin, Säästöpankin, Aktian, Handelsbankenin tai POP Pankin tiliä, ja tilauksellasi on kiire, voit lisämaksusta käyttää Pikasiirto-palvelua maksaaksesi nopeammin.

Millä maksutavoilla bitcoineja voi myydä?

Myynneissä ainoa tilitystapa on toistaiseksi pankkisiirto. Useilla Bittimaateilla on mahdollisuus myydä käteistä vastaan.

Mitä se maksaa?

Ostaessa kulu on 1,99 % + 2 € ja myydessä 1,49 % + 0,004 BTC.

Miten kauan kestää, että saan bitcoinit tai eurot?

Bitcoineja ostaessa toimitusaika on alle 1 000 euron summilla 0-1 pankkipäivää, ja yli 1 000 euron summilla 0-3 pankkipäivää. Normaalisti yli 1 000 euronkin tilauksia pystytään käsittelemään nopeasti.

Bitcoineja myydessä kurssi lukitaan heti seuraavassa tilauskäsittelyssä summasta riippumatta. Eurojen toimitusaika on alle 5 bitcoinin summilla 0-1 pankkipäivää, ja yli 5 bitcoinin summille luvataan 0-5 pankkipäivää. Normaalisti pystymme toimittamaan nopeasti huomattavastikin suurempia tilauksia.

Milloin tilauksia käsitellään?

Tilauksia käsitellään arkisin 3 kertaa päivässä: klo 11, klo 15 ja klo 18. Viikonloppuisin ja pyhinä tilaukset käsitellään klo 11 ja klo 16. Pääsy tiettyyn tilauskäsittelyyn on taattua vain, jos maksu on tehty käsittelyn alkamisaikaan mennessä. Käsittelyssä kestää ruuhkasta riippuen 1-3 tuntia. Tilauksen voi tehdä milloin tahansa. Vaihtokurssi määräytyy tilauksen käsittelyhetkellä.

Mitä tietoja tarkistamme tilaamisen yhteydessä?

Periaatteenamme on kysyä asiakkaalta mahdollisimman vähän tietoja. Haluamme tarjota kitkatonta palvelua ja arvostamme asiakkaidemme yksityisyyttä. Siitä huolimatta joudumme välillä kyselemään asioita.

Väärinkäytön ehkäisemiseksi emme paljasta tarkkoja summarajoja, mutta karkeasti arvioituna jos tilaat kympeillä, ei sinulta kysytä mitään. Jos satasilla, saatamme ensimmäisellä kerralla tehdä puhelinsoittotarkistuksen. Jos tuhansilla, saatamme tarkistaa henkilöllisyytesi.

Jos haluat maksaa laskuja bitcoineilla, tutustu laskupalveluumme.

Osta bitcoineja

Osto tapahtuu siihen tarkoitetun ostolomakkeen avulla. Vaihdamme eurosi bitcoineiksi käyttäen Bitstamp-pörssin markkinahintaa.

Vain käsittelyhetken hinnalla on merkitystä, eli kauppa voi siis toteutua ainoastaan käsittelyhetkellä (Lue lisää).

Maksuaikaa tilaukselle annamme viikon. Perimme maksun palauttamisesta käsittelykuluina 2 €, mikäli tilaus peruuntuu.

Myy bitcoineja

Myynti tapahtuu siihen tarkoitetun myyntilomakkeen avulla. Vaihdamme bitcoinisi euroiksi käyttäen Bitstamp-pörssin markkinahintaa.

Vain käsittelyhetken hinnalla on merkitystä, eli kauppa voi siis toteutua ainoastaan käsittelyhetkellä (Lue lisää).

Maksuaikaa tilaukselle annamme viikon. Perimme maksun palauttamisesta käsittelykuluina 0,004 BTC, mikäli tilaus peruuntuu.

 


Päivän tilastot ma 27.3.2017

Ostojen keskiarvokurssi 931.26 EUR/BTC

Myyntien keskiarvokurssi 918.83 EUR/BTC

Ostoja/Myyntejä 92% / 8%

 

Mikäli tarvitset apua tilauksiin liittyen, lähetä mailia osoitteeseen [email protected]. Voit myös aina vastata suoraan lähettämäämme tilausvahvistusviestiin.

Lisätietoa palvelustamme löydät Bittirahan UKK-sivulta (Usein kysytyt kysymykset).

Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Reddit icon
Osta bitcoineja helposti ja nopeasti
Kotimainen lohkoketjuselain Bitcoinille

Yritysinfo / Company info

Prasos Oy
Y-tunnus 2469683-1
Rekisteriseloste

Sosiaalinen media

Facebook
Twitter
 
Seuraa Bittiraha.fi:n toimintaa Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja LinkedInissä!

Yhteystiedot / Contact

IRCNet Support: #Bittiraha
Live chat: Ma-Pe klo 11-19, La-Su klo 11-17