Asiakasneuvojan paikka auki kasvavaan tiimiimme

Haluatko loikata mukaan yhteen tämän hetken nopeimmin kasvavista toimialoista? Prasos Oy:n toiminta laajenee ja haemme alasta kiinnostuneita bitcoin-ninjoja asiakaspalvelutiimiimme. Asiakasneuvojan rooli on monipuolinen. Työnkuvaan kuuluu muun muassa asiakkaiden avustaminen chatin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä sekä palveluihimme että bitcoiniin yleisesti liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaat ovat sekä suomalaisia että ulkomaalaisia, minkä vuoksi hyvä englannin kielen taito on tarpeen.

Tiimimme koostuu monen alan ammattilaisista, jotka jakavat intohimon bitcoiniin ja kryptovaluuttapalveluiden kehittämiseen.

Prasos Oy on Pohjoismaiden johtava bitcoin-palveluiden tarjoaja. Liikevaihtomme yli kaksinkertaistui kahtena edellisenä tilikautena ja tulevaisuudennäkymämme ovat valoisat.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen kattauksen kryptovaluuttojen välityspalveluita. Asiakasneuvojana työsi keskittyy pääasiassa Coinmotion, Bittiraha.fi ja Bittimaatti palveluiden käyttäjien auttamiseen. Tavoitteemme on luoda entistä helppokäyttöisempiä ja monipuolisempia palveluita kryptovaluuttojen käyttöön ja niihin sijoittamiseen. Asiakasneuvojanamme tehtäviisi kuuluu myös palveluiden kehittämiseen liittyviä toimia.

Työskentely Prasoksessa on joustavaa ja tarjoaa mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisella ja dynaamisella alalla. Kryptovaluuttamaailmassa tylsää viikkoa ei ole, sillä ala kehittyy vauhdikkaasti. Työskentely meillä vaatiikiin joustavaa ja oppimishaluista luonnetta. Kehitämme työyhteisömme yhteistoimintaa ja hyvinvointia muun muassa vuosittain ulkomailla järjestettävillä workshopeilla.

Viime vuonna lähes koko henkilöstömme työskenteli kuukauden Alicantessa Espanjassa.

Odotamme hakijalta positiivista asennetta ja korkeaa kiinnostusta kryptovaluutta-alaan sekä alan perusasioiden osaamista. Myös aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja hyvä kielitaito suomen ja englannin lisäksi koetaan eduksi.

Tarjolla oleva työ on täyspäiväinen kiinteällä kuukausipalkalla. Alussa teemme 6 kuukauden määräaikaisen sopimuksen kahden kuukauden koeajalla, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen sopimukseen. Voit esittää hakemuksessa palkkatoiveesi. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Yrityksemme kotimaiset sivustot ovat bittiraha.fi ja bittimaatti.fi. Kansainvälisiä palveluitamme ovat coinmotion.com ja denarium.com. Yrityksen kotisivut: prasos.fi.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylän Lutakossa. Edellytämme työskentelyä Jyväskylän toimistollamme, mutta työssä on mahdollisuus myös väliaikaisiin etätöihin. Ulkomailla järjestettäviin workshoppeihin osallistuminen on vapaaehtoista.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected]. Paikka pyritään täyttämään lokakuun 2018 aikana. Työ alkaa mahdollisimman pian.