Ravintola Kynsilaukka – yksi mauste, monta maksutapaa

Helsinkiläinen, yhden mausteen liikeidealla toimiva, tasokas ja vuoden jokaisena päivänä auki oleva ravintola Kynsilaukka otti Bitcoinin maksutavaksi maanantaina 10.02.2014.

 

 

 

Kynsilaukan toimitusjohtaja Rasmus Berg, haluaa palvella uudella maksutavalla paremmin myös Bitcoineilla maksavia asiakkaitaan. Kun alkuinvestoinnit olivat pienet ja BitPay-maksujärjestelmä edullinen tapa hyväksyä bitcoineja, ei Berg nähnyt syytä olla laajentamatta maksutapavalikoimaa.

 

Bittirahan Suomessa markkinoimalla BitPay-järjestelmällä kauppias voi valita tilitettäväksi euroja tai bitcoineja – tai molempia. Kurssiriski Bitcoinin osalta voidaan halutessa poistaa kokonaan ottamalla tilitykset kokonaan euromääräisinä.

 

Bitcoin-maksaminen BitPayn avulla on helppoa älypuhelimen lompakkosovelluksella, sillä QR-koodissa siirtyy myös summa. Asiakas säästyy summan näppäilyltä ja maksutapahtuma sujuu nopeasti. Mikäli pidät valkosipulista ja Bitcoinista, klassisesta musiikista ja hyvästä palvelusta, kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa paikkaa ja maksun sujuvuutta sopivan tilaisuuden tullen.

 

Kynsilaukka tarjoaa helmikuun loppuun asti 20%-alennuksen talon valko-, kuohu- ja punaviineistä sekä klassikkoannoksista Bouillabaisse ja Parasta Padasta kun maksu suoritetaan bitcoineilla. Ruokalistan löydät täältä.

 

 

Ravintola Kynsilaukassa myös toisten Bitcoinista kiinnostuneiden yritysten on helppoa käydä kokeilemassa miten homma toimii. Ehkäpä jo pian näemme toisen Bitcoineja vastaanottavan yrityksen Fredrikinkadulta?

 

Kynsilaukka

Fredrikinkatu 22

00120 Helsinki

 

Puh. 09 651939

www.kynsilaukka.com