Bitcoin esillä WÄRK:festissä!

Bittiraha.fi osallistuu Helsingin Kaapelitehtaalla 20. – 21. lokakuuta pidettävään tee-se-itse -kulttuurin festivaaliin WÄRK:festiin.

Wärkfest on suunnattu tee-se-itse-tekijöille ja tekemisestä kiinnostuneille ihmisille. Innostujille, edelläkävijöille, oppimisesta intoutujille, uteliaille ja kokeilunhaluisille. Se sopii oivallisesti myös koko perheen yhteiseksi tekemiseksi. Tapahtuma koostuu tekemispisteistä ja työpajoista, joissa voi kokeilla esimerkiksi sormivirkkausta, koodausta, puupiirtämistä, puun veistämistä, askartelua, rakentelua, kolvaamista, lennättämistä ja paljon muuta.

Bitcoin sopii tapahtumaan loistavasti, koska se on todellista tee-se-itse -rahaa. Bitcoin-verkko on täysin käyttäjien ylläpitämä ja hallitsema. Se on avoimen lähdekoodin rahansiirtoprotokolla ja digitaalinen valuutta, jota käyttää kasvava määrä harrastajia ympäri maailman.

Bittirahan pisteellä voit tutustua Bitcoiniin käytännössä. Ständiltä saat ensimmäiset bitcoinisi ja voit kokeilla bitcoineilla maksamista. Kaikki pisteellä myytävät tuotteet ovat tietysti ostettavissa bitcoineilla. Jos Bitcoin-tekniikka kiehtoo, keskustelemme siitä mielellämme.

Päivälippu tapahtumaan maksaa 20 €, viikonloppulipun saa 24 eurolla. Saatavilla myös perhealennuksia! Osta lippusi täältä.