Bitcoin Friday 9.11.2012

Bitcoin-yhteisö järjestää perjantaina 9.11.2012 kansainvälisen tempauksen nimeltä Bitcoin Friday, jolla on tarkoitus saada näkyvyyttä bitcoineja hyväksyville kauppiaille. Kaikki Bitcoin-perjantaihin osallistuvat kauppiaat tarjoavat hyviä alennuksia, joten tätä tilaisuutta kannattaa hyödyntää.

Tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 50 kauppiasta. Tempaus tulee todistamaan, että bitcoineilla voi todellakin ostaa vaikka mitä!

Bittiraha.fi on täysillä mukana tempauksessa ja palveluissamme tulee olemaan alennuksia Bitcoin-perjantaina. Tässä tarjoamamme alennukset, jotka ovat voimassa 9.11.2012.

Bittipörssi

Bittipörssin kaikki ostot ja myynnit käsitellään 1 prosentin kululla summasta riippumatta. Nordeasta, Osuuspankista tai Tapiolasta maksettuihin tilauksiin luvataan korkeintaan 2 tunnin käsittelyviive (klo 11-23), eli Bitcoin-perjantaina coineja voi hankkia hyvin nopeasti.

Verkkokauppa

Bittirahan verkkokauppaan tarjoamme 5 prosentin alennuksen koodilla BTCFRIDAY. Alennuksen voi hyödyntää Bitcoin-perjantaina, riippumatta siitä maksaako bitcoineilla vai euroilla.

Lisäksi saatamme tarjota etuja Bitpayn käyttäjäksi rekisteröityville, siitä julkaisemme lisää infoa myöhemmin. Jos olet jo bitcoineja hyväksyvä kauppias ja haluat osallistua Bitcoin-perjantaihin, ota yhteyttä Bitcoin Fridayn järjestäjiin. Osallistuminen ei maksa mitään.