Bitcoin Friday – Nyt on aika käyttää bitcoineja!

Bitcoinien vaihtokurssi huimassa nousussa, mahtavia alennuksia, ja yhä enemmän mahdollisuuksia. Tätä on tämän vuoden Bitcoin Black Friday, joka on tänään perjantaina (29.11).

Bitcoin Friday pidettiin viime vuonnakin, ja kauppiaat raportoivat rohkaisevia myyntilukuja siltä päivältä, mutta tänä vuonna tapahtuma on aivan uusissa sfääreissä. Bitcoinien käyttömahdollisuudet ovat kasvaneet huomattavasti, ja tarjonta tämän vuoden tapahtumassa onkin paljon laajempaa.

Kannattaa tutustua Bitcoin Fridayn sivustoon ja sieltä löytyviin mahtaviin tarjousdiileihin.

Bittiraha.fi osallistuu vahvasti Bitcoin Friday -tapahtumaan tänäkin vuonna. Bittipörssissä ja laskupalvelussa kaikki perjantaina tehdyt tilaukset käsitellään 1%:n kiinteällä kululla (normaali 1,99%+). Se on siis vähintään 50%:n alennus.

Verkkokauppamme suhteen meillä on tänään yllätysjulkaisu eli Bittirahan verkkokauppa muuttuu BTC Storeksi! BTC Store on kansainvälinen palvelu, joka postittaa tuotteita jokapuolelle Eurooppaa. Storella on myös oma Facebook-tili ja Twitter-tili, joista voitte seurata kaupan tuotejulkaisuja ym.

BTC Storen kaikki tuotteet ovat Bitcoin Fridayn aikana 5%:n alennuksella, kun käyttää koodia BTCFRIDAY. BTC Store avautuu perjantain aikana.

Noniin, eiköhän mennä ostamaan muutamat joululahjat coineilla!