Bittirahan palvelut kehittyvät

Bittipörssi

Bittipörssi on siirtynyt uusiin tilauskäsittelyaikoihin. Nyt tilauksia käsitellään arkisin klo 11, 15 ja 18 jälkeen. Tilauksia käsitellään säännöllisesti myös viikonloppuisin. Lauantain ja sunnuntain käsittelyajat ovat klo 11 ja klo 16 jälkeen. Tällä muutoksella näytämme, että olemme sitoutuneita tarjoamaan Bitcoin-maailman parasta palvelua nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakaspalvelijamme ovat paitsi aktiivisempia, heillä on myös uusia työkaluja käytettävissään. Sivustomme oikeasta reunasta löytyvä Tuki-linkki muuttuu Livechat -nappulaksi meidän asiakaspalveluaikoina eli arkisin klo 11-19 ja vkloppuisin klo 11-17. Livechat on loistava keino olla yhteydessä meidän asiantuntevaan asiakaspalveluun, joka auttaa kaikissa Bitcoin-asioissa.

Bittipörssiin tulee uusia ominaisuuksia, joista osa on jo käytössä. Pienenä muutoksena lisäsimme tekstiviesti-ilmoituksen, kun tilaus on käsitelty. Lisäksi olemme laittaneet tilausten maksutiedot näkyviin heti tilausvaiheen loppuun, mikä tekee maksamisesta helpompaa.

Olemme lisäämässä lähitulevaisuudessa niin sanotun pikaoston ja pikamyynnin. Ne tulevat mahdollistamaan sekä bitcoinien oston että myynnin ilman viiveitä. Nämä lisäominaisuudet tulevat nostamaan palvelumme uudelle tasolle. Ominaisuudet tulevat käyttöön maalis-huhtikuun aikana.

BTC Storen uusin tuote: Paperilompakko

Myös muut palvelumme kehittyvät jatkuvasti. Kansainvälinen verkkokauppamme BTC Store on ottanut tuotevalikoimaansa uuden tuotesarjan eli paperilompakot. Paperilompakon voi ostaa haluamallaan latauksella. Sopivia summia löytyy joka lähtöön. Se on turvallinen ja helppo tapa aloittaa bitcoinien käyttö, ilman että tarvitsee ensimmäisenä asiana perehtyä Bitcoin-lompakoiden ihmeellisyyksiin.

Paperilompakkomme käyttävät kehittynyttä BIP38-salausta, jonka ansiosta niiden turvallisuus on ensiluokkainen.

Bitcoin yleistyy maksutapana

Bittirahan Suomessa tarjoama BitPay-maksupalvelu saa jatkuvasti uusia asiakkaita. Uusimpana ja näkyvimpänä kumppanina meillä on Kynsilaukka (kuvassa), klassinen valkosipuliin erikoistuva helsinkiläinen ravintola. Kirjoitimme vähän aikaa sitten aiheesta artikkelin, josta asiaan voi perehtyä tarkemmin. Mikäli haluat ryhtyä BitPay-kauppiaaksi, voit lukea lisää yrityspalvelusivultamme.

Verkkomarkkinointi & Verkkokauppa 2014 -tapahtuma

Bittiraha.fi on mukana Verkkomarkkinointi & Verkkokauppa 2014 -tapahtumassa, joka pidetään Helsingin Messukeskuksessa 19-20.3. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, mutta sinne pitää rekisteröityä. Rekisteröitymisen voit tehdä tästä.

Tapahtumassa keskitymme Bitcoinin kauppiaspuoleen eli esittelemme maksamiseen liittyviä ratkaisujamme. Jos olet kiinnostunut Bitcoinista maksutapana, on tämä loistava tilaisuus tulla esittämään kysymyksiä meidän asiantuntijoille. Esittelypisteemme on auki koko tapahtuman ajan.

Pidä itsesi ajantasalla ja osallistu yhteisöön

Olemme entistä aktiivisempia sosiaalisessa mediassa, josta saat tietää Bitcoin-maailman ajankohtaisista tapahtumista. Voit seurata meitä Facebookissa ja Twitterissä.

Ylläpitämämme Bitcoin-keskustelupalsta on jatkanut kasvuaan, ja se ylitti äskettäin 1 000 rekisteröityneen käyttäjän rajan. Palstalla keskustellaan Bitcoinista, altcoineista ja kaikesta kryptovaluuttoihin liittyvästä. Tervetuloa mukaan!

Tässä kaikki tällä erää. Hyvää keväänalkua kaikille, ja toivotaan ettei takatalvi yllätä!