Bittiraha.fi hakee vauhtia yritysmarkkinoille

Bittiraha.fi lähtee 8 hengen tiimillä Verkkokauppa & Verkkomarkkinointi 2014 -tapahtumaan, joka pidetään Helsingin Messukeskuksessa 19-20.3. Bittirahan Henry Bradella on puheenvuoro torstaina klo 9.30 ja meidät löytää koko tapahtuman ajan ständiltä 3F12, ProsperCartin naapurista (kts. kartta). ProsperCart on erityisesti laatuun panostava verkkokauppa-alusta, jonka seuraavassa versiossa tulee olemaan tuki BitPay-maksupalvelulle ja siten Bitcoin-maksuille.

Tavoitteenamme on tuoda suomalaisille verkkokauppoja ja myymälöitä pitäville yrityksille Bitcoin-tietoutta, markkinoida Bitpay-maksupalvelua sekä esitellä BTC Store -verkkokauppaa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, mutta rekisteröinti on pakollista. Voit rekisteröityä tapahtumaan täältä.

Bittirahan tiimi koostuu Bitcoin-asiantuntijoista, joita on tätä tapahtumaa varten paikalla useita, joten nyt on loistava tilaisuus tulla kysymään mistä tahansa Bitcoiniin ja erityisesti Bitcoin-maksamiseen liittyvästä. Jos Bitcoin-maksujen hyväksyminen on edes käynyt mielessä, tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa.
 
Lehdistön yhteydenotot osoitteeseen [email protected].
 
Messuilla tavataan!