Facebook kumoaa osittain kryptovaluuttojen mainoskiellon

Maaliskuussa kryptovaluuttamainonnan kieltänyt Facebook on lieventänyt mainoskieltoaan. Kryptovaluuttoihin liittyvä mainonta on jälleen sallittua, mutta edelleen rajoitettua. ICO-projektien mainostaminen pysyy toistaiseksi kiellettynä.

Facebook sallii jälleen kryptovaluuttoihin liittyvän mainonnan. Mainostajien on kuitenkin haettava erillislupa mainonnan toteuttamiseen.

Facebook haluaa esihyväksyttää sallimansa mainostajat

Yhtiö tiedottaa mainoskiellon kumoamisen yhteydessä etsineensä parasta tapaa sallia kryptovaluuttoihin liittyvä mainonta samalla varmistaen niiden turvallisuuden. Facebook haluaa välttää käyttäjiensä joutumisen kryptovaluuttojen nousun varjolla tehtyjen huijausten uhreiksi.

ICO- projektien osalta tilanne pysyy toistaiseksi muuttumattomana eikä niiden mainontaa sallita. Yhtiö jatkaa muutenkin tiukalla linjalla kryptoprojektien mainontaan liittyen. Tiedotteen mukaan kaikki mainoslupaa hakevat toimijat eivät tule saamaan lupaa ja käyttäjien palautteita kuunnellaan tarkkaan.

Alan yritysten kannalta uutinen on erittäin positiivinen. Google ja Twitter seurasivat Facebookin esimerkkiä mainoskieltojen asettamisessa. Jäämme seuraamaan jännityksellä, että ottavatko ne mallia Facebookista myös kieltojen purkamisessa.

Facebookin johtaja Mark Zuckerberg on esittänyt mielenkiintoa kryptovaluuttoja ja niiden taustalla olevaa teknologiaa kohtaan. Mainoskiellon kumoamisella hän parantaa alan yritysten toimintamahdollisuuksia. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *