Coinmotion uudistuu – betaversion virheiden ilmoittajille luvassa palkkioita

Bittirahan rinnakkaispalvelu on Coinmotion on uudistunut. Uusi käyttöliittymä julkaistiin ensin betaversiona vanhan palvelun rinnalla. Voit siis vielä tällä hetkellä käyttää myös aiempaa versiota palvelusta. Uudistuneen palvelun pariin pääset osoitteessa beta.coinmotion.com.

Löydät uudistuneesta palvelustamme samat perustoiminnot kuin ennenkin. Palvelu on nyt visuaalisesti uudistunut ja selkeämpi navigoida. Lisäsimme uusina ominaisuuksina reaaliaikaisten kurssien lisäksi kurssikaaviot, joista voit tarkastella tarjoamiemme kryptovaluuttojen bitcoinin ja litecoinin hintakehityksen historiaa.

Lompakko-sivulla voit tarkastella tarjottavien kryptovaluuttojen hintakehitystä helpommin. Alustan seuraavassa päivityksessä tulemme lisäämään ominaisuuden, jolla pystyt tarkastelemaan myös Coinmotionin sijoitussalkkusi kehitystä.

Näkymää uudistuneen Coinmotion-palvelun etusivulta.

Virheilmoituksia ja kehitysehdotuksia jättäneille jaossa palkkioita

Löysitkö sivustoa testatessasi virheitä tai onko sinulla muuta palautetta uudesta käyttöliittymästä?

Sivusto on lanseerattu beta-versiona, koska haluamme testata sen toimivuutta ennen vanhasta sivustosta luopumista. Olemme testanneet palvelua ahkerasti, mutta korjattavaa on vielä jäljellä. Nyt sinäkin voit olla avuksi raportoimalla löytämistäsi bugeista.

  • Kaikki kehitysehdotuksia ja virheitä ilmoittaneet osallistuvat arvontaan, jossa jaamme 5 kpl Denarium-kolikoita.

  • Varsinaisia virheitä löytäneille maksamme palkkioita 50 eurosta eteenpäin virheen vakavuuden mukaan.

  • Kosmeettisia virheitä ja pieniä kirjoitusvirheitä ei lasketa varsinaisiksi virheiksi.

  • Vain ensimmäinen virheen, kirjoitusvirheen tai kehitysehdotuksen raportoinut henkilö on oikeutettu palkkioon ja/tai arvontalipukkeeseen.

  • Useiden eri kehitysehdotusten tai virheilmoitusten teko parantaa mahdollisuuksiasi arvonnassa, sillä jokainen tiketti toimii arvontalipukkeena.

Ilmoitukset virheistä tehdään Redmine-alustalla osoitteessa https://bugs.coinmotion.com/projects/coinmotion-bug-reports. Sivustolle tulee luoda tunnukset.

Jos sinulla ei ole vielä tiliä Coinmotionissa, niin nyt on hyvä hetki luoda sellainen. Samalla pääset testaamaan rekisteröinnin sujuvuutta ja voit osallistua Denarium- kolikkojen arvontaan antamalla kehityspalautetta kokemuksestasi.

Hyviä hetkiä uudistuneen palvelun parissa osoitteessa beta.coinmotion.com