Coinmotionin välityspalvelu laajenee litecoiniin

Bitcoinien lisäksi yrityksen Coinmotion-palvelussa on nyt mahdollista ostaa, myydä ja säilyttää Litecoin-virtuaalivaluuttaa.

Suomalainen bitcoin-välittäjä Prasos Oy on laajentanut palveluaan myös muiden virtuaalivaluuttojen välittämiseen. Toisena sijoitustuotteena laajasti saataville yritys lanseeraa Litecoin-virtuaalivaluutan. Yrityksen suunnitelmissa on tuoda tarjolle tänä vuonna Coinmotion-välityspalveluun myös muita vakiintuneimpia virtuaalivaluuttoja. Lisäksi Prasos tarjoaa jo nyt yksityispankkipalveluna satojen eri virtuaalivaluuttojen välitys- ja säilytyspalveluita.

Coinmotion-alustalla on nyt mahdollista ostaa ja myydä Bitcoinin ohella Litecoin-virtuaalivaluuttaa.

Ensimmäisenä valikoimaan lisätty Litecoin on yksi vanhimmista edelleen voimissaan olevista virtuaalivaluutoista. Sitä pidetään Bitcoinin jälkeen yhtenä varteenotettavimmista kryptovaluutoista. Litecoinin kehitti Googlella työskennellyt insinööri Charlie Lee vuonna 2011 tarkoituksenaan luoda pienissä rahansiirroissa Bitcoinia paremmin toimiva virtuaalivaluutta. Toimintaperiaatteiltaan Litecoin muistuttaa hyvin paljon Bitcoinia.

”Erilaisten kryptovaluuttojen kysyntä on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Litecoin on vanhin vaihtoehtoinen kryptovaluutta, se on toiminut luotettavasti, ja sillä on vahva kehittäjäyhteisö. Litecoin on vakiinnuttanut asemansa tärkeimpien kryptovaluuttojen keskuudessa ja uskomme sen jatkavan positiivista kehitystään myös tulevaisuudessa.” lisää Prasoksen toimitusjohtaja Henry Brade.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Henry Brade

Toimitusjohtaja, Prasos Oy

[email protected]

Prasos on Suomen johtava virtuaalivaluuttojen välityspalveluita tarjoava yritys, jonka kautta on ostettu ja myyty kryptovaluuttoja yli 200 miljoonan euron edestä. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja se tarjoaa digitaalisia palveluita virtuaalivaluuttojen ostoon, myyntiin sekä säilytykseen. Lisäksi sillä on bitcoin-automaatteja useissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.