Community Managerin paikka avoinna

 

Päivitys: Tämä työpaikka ei ole enää avoinna.

Prasos Oy hakee uutta community manageria vastaamaan asiakaspalvelu- ja yritysviestintätarpeisiimme. Rooli on monipuolinen ja sisältää vastuuta asiakaspalvelusta sekä ulkoisesta viestinnästä.

Yrityksemme on Suomen nopeiten kasvavia finanssiteknologia-alan yrityksiä. Liikevaihtomme kaksinkertaistui vuonna 2016 ja tänä vuonna kasvu vaikuttaa yhtä lupaavalta. Tarjoamme monipuolisen kattauksen kryptovaluuttojen välityspalveluita ja tulevaisuuden visiona meillä on bitcoin-sijoittamisen mahdollisuuksien laajentaminen perinteisille sijoittajille ja instituutioille. Uskomme vahvasti siihen, että kryptovaluutat jatkavat huimaa kasvuaan, ja että ne tulevat haastamaan kansallisia valuuttoja tulevina vuosina yhä vahvemmin.

Työskentely Prasoksessa on joustavaa ja tarjoaa mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisella ja dynaamisella alalla. Bitcoin-maailmassa tylsää viikkoa ei ole ja haluamme pitää tiimiläistemme mielen virkeänä mm. vuosittain ulkomailla järjestettävillä workshopeilla.

Mitä odotamme sinulta? Asiakaspalvelukokemusta, vähintään perustason Bitcoin-osaamista, kykeneväisyyttä itsenäiseenkin työhön ja kunnianhimoa. Kiinnostus alaamme täytyy olla vahva. Adwordsin osaamisesta on myös hyötyä, mutta se ei ole pakollista. Suomenkielen taito täytyy olla natiivin tasolla, ja vahvasta englanninkielen taidosta on hyötyä.

Tarjolla oleva työ on 12 kk määräaikainen kokoaikatyö kiinteällä kuukausipalkalla. 3 kuukauden koeaika. Voit halutessasi esittää hakemuksessa palkkatoiveesi. Työ alkaa tavoitteellisesti heinäkuun alussa. Mikäli työntekijä osoittautuu erityisen päteväksi, on mahdollisuus vakituiseen työhön määräaikaisuuden jälkeen.

Yrityksemme kotimaiset sivustot ovat https://bittiraha.fi/, https://bittimaatti.fi, https://pikaosto.fi ja https://pikamyynti.fi. Kansainvälisiä palveluitamme ovat https://coinmotion.com ja https://denarium.com/. Yrityksen kotisivut: https://prasos.fi.

Toimipaikkana meillä on Jyväskylä ja työn edellytyksenä on säännöllinen toimistotyö ja asuinpaikka Jyväskylän alueelta. Eli hakijan täytyy tarvittaessa olla valmis muuttamaan Jyväskylän alueelle. Työaika on klo 9-17, yhden tunnin liukumalla.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected].