Haemme jälleen full stack -kehittäjää

Tämä rekry ei ole enää voimassa, tarkista ajantasaiset rekryilmoitukset täältä.

Prasos Oy hakee uutta ohjelmistosuunnittelijaa laajentamaan nykyistä kehittäjätiimiä. Yritys on 2012 perustettu nuorekas finanssiteknologia-alan yritys. Prasos Oy on tällä hetkellä keskittynyt kryptovaluuttojen välityspalveluihin, erityisesti Bitcoiniin. Tuotepalettimme on jatkanut laajentumistaan, ja nyt etsimmekin osaavaa ohjelmistosuunnittelijaa tuotekehityksen kiihdyttämiseksi.

 

Mitä sinulta vaaditaan? Sekä frontend- että backend-osaamista ja että pystyt tarvittaessa itsenäiseen työhön ja olet kunnianhimoinen. Tähän työhön valitulta henkilöltä tullaan vaatimaan paljon, mutta vastapainona työ Prasoksen kaltaisessa startupissa on joustavaa. Työtehtäviin kuuluu aluksi nykyisten palveluidemme laajentaminen ja kehittäminen ja vaatii mukautuvuutta tekijältään. Hakijalla on oltava perusymmärrys alastamme, mutta syvällinen ymmärrys Bitcoinista tai lohkoketjuteknologiasta ei kuitenkaan ole tarpeen.

 

Hakijalta edellytetään seuraavaa:

 
  • Javascript-sovelluskehitysosaamista palvelinympäristössä (node.js) ja selaimessa.

  • Linux-palvelinympäristön tuntemusta

  • SQL-tietokantaosaamista

 

Hakijalle on eduksi seuraavat osaamisalueet:

 
  • Javascriptin vue.js-frameworkin tuntemus

  • PostgreSQL ja SQLite

  • HTML ja CSS

  • Muut web-teknologiat, erityisesti AngularJS ja Yii PHP framework

  • Linux-ylläpito

  • Bitcoin ja kryptovaluutat

 

Tarjolla oleva työ on vakituinen kokoaikatyö kiinteällä kuukausipalkalla. 4 kuukauden koeaika. Voit halutessasi esittää hakemuksessa palkkatoiveesi. Työ alkaa tavoitteellisesti tammikuussa, mutta käytännössä heti, kun sopiva hakija on löytynyt.

 

Yrityksemme kotimaiset sivustot ovat https://bittiraha.fi/, https://bittimaatti.fi, https://pikaosto.fi ja https://pikamyynti.fi. Kansainvälisiä palveluitamme ovat https://coinmotion.com ja https://denarium.com/. Yrityksen kotisivut: https://prasos.fi.

 

Toimipaikkana meillä on Jyväskylä ja työn edellytyksenä on säännöllinen toimistotyö ja asuinpaikka Jyväskylän alueelta. Eli hakijan täytyy tarvittaessa olla valmis muuttamaan Jyväskylän alueelle.

 

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected]

 

Lisätietoja voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta [email protected] tai IRCNetin kanavalta #bittiraha.