Helsingissä järjestetään suuri Bitcoin-teemaviikko

Helsingissä 17.-23.8. järjestettävä Bitcoin-viikko kokoaa yhteen Suomen merkittävimpiä Bitcoin-toimijoita ja ohjelmassa on niin Bitcoinia käsittelevää seminaaria, kuin myös rennompaa tapahtumaa. Bitcoin-viikko on tähän saakka suurin suomalainen Bitcoin-tapahtuma ja samalla se on yksi suurimmista Euroopassa järjestetyistä Bitcoin-teemaviikoista.

“Bitcoin on menossa lujasti kohti mainstreamia. Viime aikoina Bitcoiniin ovat panostaneet esimerkiksi sellaiset isot nimet kuten Microsoft ja Accenture. Etenkin Bitcoinin taustalla toimiva lohkoketjuteknologia kiinnostaa suuria yrityksiä.” kertoo Bittiraha.fi:n Henry Brade.

Bitcoin-viikko alkaa 17.8. Kampin keskuksessa Bitcoin-promotilaisuudella. Bittiraha.fi, Tietosuojakone ja Bitcoin-Corner tulevat Kampin ympyrälle tarjoamaan kaiken olennaisen tiedon, mitä bitcoineista voi kysyä. Tämä on erinomainen paikka kartuttaa omaa Bitcoin-oppimäärää. Tapahtumassa jaetaan myös ilmaisia bitcoineja. Kampin tilaisuus on käynnissä kello 10-20.

“Tarkoituksemme on tarjota suomalaisille helppo tapa oppia ymmärtämään pintaraapaisua syvemmin, mistä tässä mullistavassa teknologiassa oikein on kysymys.” kertoo Tietosuojakoneen Anton Räsänen.

Bitcoin-viikko jatkuu Bitcoin-seminaarilla, joka pidetään 19.8. Ruoholahden Technopoliksella. Seminaari alkaa Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Braden perusteellisella esityksellä siitä, mikä Bitcoin oikein on. Tämän jälkeen Valjaksen Pasi Tasanen käsittelee Bitcoinia ja siihen liittyviä verotuksellisia ja kirjanpidollisia kysymyksiä. Tapahtuman päättää Max Edinin esitys kansainvälistä menestystä niittäneestä LocalBitcoinsista. Seminaari alkaa kello 16 ja se kestää kello 19 asti.

Bitcoin-viikko päättyy 22.8. rennommissa merkeissä. Lauantaina järjestetään Bitcoin Approbatur, joka on kaikille Bitcoinista kiinnostuneille suunnattu rennompi yhdessäolon ja keskustelun tapahtuma. Tapahtumassa kierretään Helsingin bitcoinit hyväksyvät baarit ja tutustutaan muutenkin siihen, miten yöelämä Helsingissä onnistuu bitcoineilla.

Tapahtumaa ovat järjestämässä Suomen suurin Bitcoin-sivusto Bittiraha.fi, kansainvälinen vaihtopalvelu LocalBitcoins, tietoturvan asiantuntijayritys Tietosuojakone sekä taloushallinnon asiantuntijayritys Valjas. Kaikkiin tilaisuuksiin on ilmainen sisäänpääsy.

Bitcoin-viikon tapahtumien aikataulut, päivitykset ja seminaarin ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta bitcoinviikko.fi.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Henry Brade, Bittiraha.fi
041 501 4485, hbrade (at) bittiraha.fi

Bittiraha.fi on Suomen johtava Bitcoin-palveluntarjoaja. Tarjontaan kuuluu netissä toimiva vaihtopalvelu ja laskupalvelu, Bitcoin-automaatit, sekä uuden sukupolven Bitcoin-kolikot.

LocalBitcoins on menestynyt suomalainen bitcoin-vaihtopalvelu, jolla on käyttäjiä yli 240 maassa.

Tietosuojakone tarjoaa helppokäyttöisen, räätälöidyn ja valmiiksi asennetun asiantuntijatason tietosuojaratkaisun kannettaviin tietokoneisiin koti- ja yrityskäyttäjän ulottuville.

Valjas on ketterä ja kasvuhakuinen taloushallinnon asiantuntijayritys ja moderni tilitoimisto, jolla on kokemusta Bitcoinin kaltaisista uusista teknologioista.