Muutoksia palvelumme pankkitileissä

Yhteistyömme Säästöpankin kanssa päättyy. Keskiviikko 21.2. on viimeinen päivä tehdä talletuksia Säästöpankin tilillemme. Tämän jälkeen tehdyt talletukset palautuvat takaisin lähettäjän tilille.

Yrityksemme viime kuukausien kova kasvuvauhti on vaikuttanut pankkisuhteiden huononemiseen. Muutamat pankkikumppanimme ovat kokeneet rahaliikenteen kasvun lisäävän heidän riskejään, mikä on vaikuttanut yhteistyöhön negatiivisesti.

Mikään kotimainen pankki ei ole kieltänyt bitcoin-vaihdantaa asiakkailtaan, joten talletusten tekeminen meille on edelleen mahdollista kaikista kotimaisista pankeista.

Tällä hetkellä talletuksiin tulee käyttää Paikallisosuuspankin pankkitiliämme FI32 4762 0010 0712 80.

Neuvottelemme tällä hetkellä usean eri pankin kanssa uusien tilien avaamisesta.  Pyrimme avaamaan lisää tilejä pikaisella aikataululla. Tavoitteenamme on etsiä pankkikumppaneita, joiden kanssa saamme luotua kestäviä suhteita. On todennäköistä, että avaamme pankkitilejä tänä vuonna myös Suomen ulkopuolelle.

Pankkisuhteiden parantamiseen liittyen päivitämme parhaillaan asiakkaiden tunnistusprosesseja ja käyttöehtojamme. Tiedotamme muutoksista lähiaikoina.