Prasos siirtää toimintansa Panamalle

Bittiraha.fi:n lukijat ovatkin tietoisia Suomen pankkien nihkeästä suhtautumisesta kryptovaluuttoihin. Prasos Oy on arvioinut, että tilanne ei tule muuttumaan ainakaan lähitulevaisuudessa, minkä vuoksi on tullut aika tehdä ratkaisuja.
 
Olemme kartoittaneet eri vaihtoehtoja tilanteen ratkaisemiseksi. Tiukan vertailun jälkeen päätimme tarttua Nordean johtoryhmän suositukseen ja siirtää koko toimintamme Panamalle kaikessa hiljaisuudessa.
 
Prasos Oy:n kaikkien palvelujen serverit pyörivät nykyään merkkaamattomissa veneissä, jotka on ankkuroitu kansainvälisille vesille Panaman lähelle. Tarkkaa sijaintia ei neuvonantajamme mukaan kannata kertoa.
 
Lisäksi Prasos Oy on laajentanut toimintaansa avaamalla Panamalle ensimmäisen Prasos-rantabaarin. Baari luonnollisesti hyväksyy maksuvälineeksi vain bitcoinit. Rantabaaritoimintaa on tarkoitus laajentaa kesän koittaessa myös Kalajoen hiekkasärkille.
 
Tulevaisuudessa Prasos Oy voinee palvella asiakkaita entistä edullisemmin, sillä kokeneiden pankkiasiantuntijoiden mukaan verojen maksaminen on vapaaehtoista, jos toiminta sijaitsee Panamalla. Tulemme joko siirtämään säästyneet kulut suoraan hintoihin (tai omiin taskuihimme).
 
Rantabaarimme Panamalla on valmiina palvelemaan asiakkaita bitcoineilla tapahtuvia maksusuorituksia vastaan.
 
Päivitys: Valitettavasti uutisointi on osoittautunut Aprillipilaksi. Tyydymme siis täällä Prasoksella Suomen kylmään kevääseen. Hyvää kesän odotusta kaikille lukijoille!