BitInstant julkaisi jymypaukun!

Bitcoin-maailmaa vavisuttavassa tiedotteessaan BitInstantin toimitusjohtaja kertoo heidän lisänneen 700 000 uutta kohdetta, joiden kautta voi tehdä käteistalletuksia suoraan Bitcoin-pörsseihin. Näihin kohteisiin kuuluvat Yhdysvalloissa muun muassa Walmartit ja 7-Elevenit. Sen lisäksi, että talletuksia voi tehdä monessa paikkaa Yhdysvalloissa, on BitInstant samalla aloittanut maailmanvalloituksensa.

Tämä uusi laajennus nimittäin koskee myös Venäjää ja Brasiliaa. Näitä käteistalletuksia voi nyt tehdä myös Brasilian Boleto Bancárion avulla ja Venäjällä ne onnistuvat Qiwi Networkin ja Cyberplat Networkin kautta, joihin kuuluu tuhansia kioskeja. USA:ssa ja Venäjällä käteistalletuksen jälkeen kestää vain tunti, että raha on Bitcoin-pörssin tilillä. Brasiliassa 24 tuntia. Kanadan he lisäävät palveluunsa lähiviikkoina ja muita maita on tulossa sen jälkeen.

Toimituksen kommentti:

Tämä on aivan uskomaton uutinen. Bitcoin-yhteisössä raportoidaan jo tiuhaan tahtiin tähän liittyvistä kokeiluista, se ihan oikeasti toimii. Ihmiset käyvät ympäri Yhdysvaltoja Walmartin, 7-Elevenin ja Moneygramin toimipisteissä tallettamassa käteistä Bitcoin-pörsseihin. Tästä saattaa tulla todella iso juttu ja on mielenkiintoista nähdä miten lehdistö reagoi tähän.

Ehkä joku päivä tämä onnistuu myös Suomessa, esimerkiksi R-kioskin kautta?