Bittimaatit Helsingin Aikataloon ja Kuopion Kauppakeskus Kolmisoppeen

Olemme asentaneet Bittimaatit Helsingin Aikataloon ja Kuopion Kauppakeskus Kolmisoppeen. Nämä korvaavat Helsingin Kampin ja Toivalan Ostosmarketin lokaatiot. Tällä hetkellä Bittimaatti-verkostossa on yhteensä 8 automaattia kuudella paikkakunnalla. Lähitulevaisuudessa verkosto tulee kasvamaan 10 automaattiin, ja tiedotamme niistä sijainneista erikseen.

Aikatalon Bittimaatille pääsee parhaiten Mikonkadun sisäänkäynniltä, oikealta puolelta liukuportaat ylös. Maatti löytyy siis Aikatalon toisesta kerroksesta. Automaatin malli on Bittimaatti X, jolla onnistuu sekä bitcoinien osto että myynti. Aikatalon aukioloajat ovat klo 7:00 – 02:15 joka päivä.

Aikatalon Bittimaatti löytyy Aikatalon toisesta kerroksesta

Kuopion Bittimaatti sijaitsee Kauppakeskus Kolmisopen yleisellä käytävällä, Unikulman vieressä. Automaatti on malliltaan tavallinen Bittimaatti, joka mahdollistaa bitcoinien oston. Kauppakeskus Kolmisopen aukioloajat ovat ma-pe 8-21, la 8-18 ja su 12-18.

Kuopion Bittimaatti sijaitsee Kauppakeskus Kolmisopessa

Kaikissa automaateissamme on minimiosto 5 euroa, ja automaattimme ottavat vastaan kaikkia seteleitä 500 euron seteliin saakka. 2-suuntainen automaattimme Aikatalossa antaa myyntitoimeksiannoissa ulos 50 euron seteleitä ja Itiksen automaatti antaa 20 ja 50 euron seteleitä  Laitteiden käytöstä voi lukea tarkempia ohjeita Bittimaatti-verkoston sivuilta.

Lopuksi on hyvä huomauttaa, että Bittimaattimme soveltuvat hyvin korkeintaan noin muutaman tuhannen euron vaihtotapahtumiin. Mikäli tarpeesi on tätä suurempi, tarjoamme nykyään myös mahdollisuutta vaihtaa suuria bitcoin-määriä kasvotusten. Tarjoamme tätä palvelua koko Suomeen, ja sekä ostot että myynnit onnistuvat. Siitä voi lukea lisää täältä.