Bittimaatti-verkostomme uudistuu

Bittimaatti-verkostoomme on tehty useita parannuksia. Helsingissä sijaitsevasta Malmin Novan kauppakeskuksesta löytyy nyt Bittimaatti. Jyväskylän Tawastiin, joka on aivan Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva kauppakeskus, on myös asennettu Bitcoin-automaatti. Lisäksi Tampereen Tullintorilla sijaitseva automaattimme on nyt päivitetty 2-suuntaiseksi, eli sen avulla voi myös myydä bitcoineja käteistä rahaa vastaan.

Olemme myös parantaneet netissä näkyvää informaatiota. Ylläpidämme status-sivua, josta näkee reaaliajassa eri automaattiemme tilanteen. Sivu kertoo minkälaiset automaattiemme osto- ja myyntisaldot ovat, ja myös sen onko tietty automaatti toiminnassa vai ei. Tämä vähentää turhia reissuja automaateillemme, kun netistä voi etukäteen varmistaa että kaikki on kunnossa.

Malmin ensimmäinen Bitcoin-automaatti

Helsingin Malmin kaupunginosaan on nyt asennettu ensimmäinen Bitcoin-automaatti. Se löytyy hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevasta Malmin Novan kauppakeskuksesta. Novalla on erittäin hyvät aukioloajat, se on auki maanantaista lauantaihin klo 7-21 ja sunnuntaisin klo 11-18.

Bittimaatti Jyväskylän ydinkeskustaan

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevaan Tawast-kauppakeskukseen on asennettu Bitcoin-automaatti. Tämä oli äskettäin aiheena YLE:n uutisartikkelissakin. Tawastilla on loistavat aukioloajat, se on auki ma-pe klo 7-20:30, la klo 7-19:30 ja su klo 12-19:30.

Tämä on toinen automaattimme Jyväskylässä, ensimmäinen sijaitsee Lutakossa Technopolis Innova 2:n aulassa.

Tampereen Tullintorin automaatilla voi nyt myös myydä bitcoineja

Tampereen Tullintorilla sijaitseva automaattimme on päivitetty 2-suuntaiseksi. Se tarkoittaa sitä, että nyt siellä onnistuu myös bitcoinien myyminen käteistä rahaa vastaan. Sisään automaatti ottaa kaikkia seteleitä, mutta ulos se antaa 20 ja 50 euron seteleitä. Tullintorin kauppakeskus on aivan Tampereen rautatieaseman vieressä, ja sillä on hyvät aukioloajat. Se on auki ma-pe klo 7-21, la klo 9-18 ja su klo 12-18.

Tällä hetkellä verkostossamme on kaksi automaattia, joiden kautta onnistuu myös bitcoinien myyminen. Ensimmäinen on Itiksen kauppakeskuksessa Helsingissä, ja toinen Tampereen Tullintorilla. Päivitämme sijainteja 2-suuntaisiksi sitä mukaa, kun tietyn sijainnin käyttötaso koetaan riittävän suureksi.

Käteisvaihtoa suuremmilla summilla

Bitcoin-automaattimme ovat korkean kapasiteetin laitteita, eli niiden kautta voi useimmiten ostaa tai myydä bitcoineja usean tuhannen euron arvosta. Joskus automaatin varat voivat kuitenkin olla vähissä, tai vaihtotarve on suurempi kuin pari tuhatta euroa. Mitä sellaisessa tilanteessa voi tehdä?

Meillä on tähän ratkaisu. Tarjoamme nykyään käteisvaihtoa myös kasvotusten. Voimme tavata missä päin Suomea tahansa, ja voimme toteuttaa suuria käteisvaihtoja. Sekä ostoja että myyntejä. Lisätietoa tästä palvelustamme löydät täältä.

Bittimaatti on Pohjoismaiden johtava bitcoin-käteisvaihdon välittäjä. Aktiivisia automaatteja Bittimaatti-verkostossa on tällä hetkellä 8, ja verkosto kehittyy jatkuvasti. Bittimaatteja löytyy viideltä paikkakunnalta huippusijainneista eli keskeisistä kauppakeskuksista ja satamista.