Bittiraha.fi uudistuu

Sivustollamme on julkaistu viime aikoina vähemmän artikkeleita kuin haluaisimme. Merkittävänä syynä tähän on se, että me panostamme tällä hetkellä paljon sivuston kehittämiseen. Sivustoon on tehty jo useita muutoksia ja tulossa on vaikka mitä – lue lisää niin tiedät missä mennään!

Nämä päivitykset on jo tehty

Satunnaisen kävijän näkökulmasta suurimpia muutoksia on etusivulle lisätty “Forumilla nyt” -osio, jossa näytetään keskustelupalstan 5 viimeistä viestiä, viestiketjun nimen mukaan. Toinen on viikottaisen kyselyn lisääminen, johon pyrimme löytämään mielenkiintoisia aiheita viikottain. Etusivulla näkyvien kurssitietojen lähde on muutettu Intersangosta Mt. Goxiin.

Bittipörssi eli bitcoinien oston ja myynnin mahdollistava palvelu on kokenut merkittäviä muutoksia. Maksimi- tai minimikurssia ei ole enää pakko määrittää, vaan se on valinnainen ominaisuus. Tämä tekee palvelun helppokäyttöisemmäksi ilman ominaisuuksien karsimista.

Tekstiviestikoodi on otettu kokonaan pois, totesimme että sen käytöstä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Tämän ansiosta Bittipörssin kautta voi nyt ostaa coineja myös ulkomailla asuvat suomalaiset, eli ulkomaan puhelinnumero ei ole este.

Käyttämiimme pörsseihin on tullut muutoksia. Bittiraha.fi lopetti Intersangon käytön pari viikkoa sitten luottamus- ja palveluongelmien takia ja käyttää tällä hetkellä Mt. Goxia ja Bitstampia. Bitcoin-myyntien rajoja ja välityspalkkiota on laskettu Bitcoinin vaihtokurssin nousun takia.

Bitpay-maksujärjestelmän “euroja tilille” -palvelun kuluja on korjattu alaspäin, uusi kulu on 2.99% (vanha 3.29%). Puhtaasti Bitcoin-maksuihin perustuvan palvelun kulu on edelleen 0.99%.

Tulevat uudistukset

Uudistuksia on tulossa paljon ja kaikki mainitut uudistukset tulevat sivustolle parin viikon sisään!

Verkkokauppa

Isoimpana uudistuksena on verkkokauppa, joka on ollut työn alla jo jonkin aikaa. Keskeisinä tuotteina verkkokaupan launchissa ovat fyysiset Bitcoin-kolikot, jotka tunnetaan myös nimellä Casascius-kolikot. Toinen merkittävä tuote on Bitcoin T-paidat, joita löytyy useaa eri väriä ja tyyppiä. Lisäksi myymme Bitcoin Magazineja, aluksi ensimmäistä numeroa ja tuota pikaa myös numeroa #2 ja #3, kunhan ne ilmestyvät.


Bitcoin Magazine.


Hopeakolikko, joka on samalla 10
BTC arvoinen Bitcoin-lompakko.

Verkkokaupassa tulemme myymään myös Bitcoin-louhintaan tarvittavaa oheissälää ja tulevaisuudessa ehkä jopa louhintarautaa. Aika näyttää. Kaupan ensisijainen maksutapa on bitcoinit, joskin hyväksymme myös eurot (toistaiseksi). Otamme mielellään vastaan ideoita siitä mitä haluaisitte nähdä myytävän kaupassamme!

Vastauksia kysymyksiinne

Merkittävä haaste sivustollamme on ollut se, että Bitcoinia käsittelevät infosivumme eivät ole riittävän kattavia. Bitcoin on laaja ja hieman monimutkainen aihe. Siinä on korkea oppimiskynnys ja olemme pohtineet miten voisimme paremmin vastata Bitcoiniin liittyviin kysymyksiin.

Muun muassa Assembly-tapahtuman kautta olemme keränneet paljon kokemusta siitä minkälaiset asiat Bitcoinissa askarruttaa ja mihin asioihin kaivataan vastauksia. Aiomme julkaista lähiaikoina Bitcoinia koskevan UKK:n (Usein Kysytyt Kysymykset), jossa käymme läpi erilaisia Bitcoin-aiheita syvällisesti. Jos sinulle tulee mieleen jokin kysymys, johon on mielestäsi tärkeää vastata, ole yhteydessä!

Bittipörssin kehitys

Yritämme jatkuvasti löytää keinoja tarjota teille nopeampia ja kätevämpiä keinoja ostaa ja myydä bitcoineja. Tähän mennessä olemme ottaneet maksuja vastaan ainoastaan Tapiola-pankin tilille. Tapiolaa ei käytä kovin suuri osa asiakkaistamme, joten suurimmalle osalle tämä tarkoittaa yhden pankkipäivän viivettä.

Olemme juuri nyt ottamassa käyttöön erään ison pankin tilin, joka mahdollistaa merkittävälle osalle asiakkaistamme nykyistä nopeamman palvelun. Tämä muutos tulee voimaan pikapuoliin ja se on vain yksi osa laajempaa prosessia, jossa pyrimme saamaan palveluamme sulavammaksi kaikille asiakkaillemme.

Palaute

Palautteenne on äärimmäisen tärkeää. Me luomme tätä Bitcoin-portaalia teille ja olemme erittäin kiinnostuneita ideoistanne ja kehitysehdotuksistanne. Hyvät ehdotukset, joiden pohjalta päädymme tekemään jotain, palkitaan takuuvarmasti.

Olemme hyvin innoissamme siitä huomiosta minkä Bitcoin on saanut Suomessa viime aikoina ja se ansaitsee saada vielä paljon enemmän huomiota. Me tarvitaan todellisia vaihtoehtoja ja Bitcoin on vaihtoehtorahojen kiistämätön kuningas. Näytetään mihin Bitcoin pystyy!

Muistakaa seurata meitä Facebookissa ja Twitterissä.