Blockchain & Bitcoin Conference Helsingissä 25. toukokuuta

Ympäri Eurooppaa kiertänyt bitcoin-tapahtumakiertue saapuu Helsinkiin toukokuun lopussa. Scandic Park Helsingissä järjestettävän tapahtuman keskiössä ovat bitcoin- ja lohkoketjuratkaisut sekä muut kryptovaluutat ja ICO-projektit. Tapahtuman järjestää kansainvälisiin talousalan konferensseihin erikoistunut Smile-Expo.

Miksi tapahtuma tuodaan Suomeen?

Järjestäjien haluun tuoda tapahtuma Suomeen vaikutti Suomen edistyksellisyys teknologia-alalla. Suomi on perinteisesti ollut eturintamassa uusien teknologioiden käyttöönotossa. Niin myös kryptovaluutta-alalla. 

Myös valtion tasolla alan kehitykseen suhtaudutaan myönteisesti, eivätkä viranomaiset ole toistaiseksi säätäneet alan kehitystä hankaloittavia säädöksiä. Bitcoinin ja kryptovaluuttojen sääntely ja sen kehitys Suomessa ja maailmalla tulee olemaan tapahtuman teemoissa keskeisessä roolissa.

Osallistuimme syksyllä kiertueen Tukholman tapahtumaan. Kuvassa esiintymässä Ruotsin parlamentin jäsen Mathias Sundin.

Puhujina kryptovaluutta-alan ja lakimaailman huippuja

Tapahtumassa esiintyvien asiantuntijoiden puheet eivät keskity pelkästään lakeihin ja sääntelyyn. Näiden aiheiden ohella kaupankäynti kryptovaluutoilla eli lainasanoin treidaus sekä kryptoihin sijoittaminen ovat vahvasti esillä tapahtuman ohjelmassa. Sijoittamisen ja lakiasioiden lisäksi pohditaan hajautetun kirjanpidon sovellusten käyttöönottoa liiketoiminnassa sekä  lohkoketjupohjaisten ratkaisujen hyödyntämistä globaalien ongelmien ratkaisemisessa.

Puhujien joukossa on asiantuntijoita lakimaailman ja kryptovaluutta-alan huipulta. Prasokselta tapahtumassa on puhumassa operatiivinen johtaja Sampo Hyvärinen. Kansainvälisinä vieraina kuullaan muun muassa hajautetun kumppanuusmarkkinointialustan kehittäneen RefTokenin toimitusjohtajaa Jan Sammutia sekä PwC Legalin Sveitsin johtajaa Guenther Dobrauz-Saldapennaa.

Tapahtuman puhujia:

  • Guenther Dobrauz-Saldapenna – Partner & Leader PwC Legal Switzerland.
  • Stefano Virgilli – CEO at VOX.sg.
  • Jan Sammut – CEO at RefToken and founder at ICO Launch Malta.
  • Sampo Hyvärinen – COO at Prasos Ltd.
  • Anu Honkalinna – Legal Director Nordics at AXA, Partners & Board Member at Fintech Finland association.

Esitysten lisäksi tapahtumassa on messualue, josta löytyy 20 kryptovaluutta ja lohkoketjualan yritystä esittelemästä projektejaan. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii kryptovaluutta-alan mainospalveluihin erikoistunut Cointraffic.

Tukholman tapahtumassa kuultiin myös Dashin pääkehittäjien suunnitelmia kryptovaluutan tulevaisuuden varalle.

Lunasta paikkasi tapahtumaan

Tapahtuman liput ovat saatavilla ennakkoon edullisempaan hintaan kuin ovelta. Hinnoittelu on myös opiskelijaystävällinen. Opiskelijaliput irtoavat 70% alennuksella.

Lisätiedot ja liput tapahtumaan tästä

Prasos tukee konferenssin toteuttamista ja voitkin tavata henkilökuntaamme tapahtumassa. Olemme iloisia, että korkean profiilin kansainvälinen tapahtuma järjestetään myös Suomessa. Toivottavasti kohtaamme siellä myös Bittirahan lukijoita!