Eroaeurosta.fi julkaistu

Eroaeurosta.fi -sivusto avattiin tänään.

Sen tarkoituksena on opastaa suomalaisia vaihtoehtoisten valuuttojen käyttöönotossa. Talouskriisin pahentuessa euron tulevaisuus on vaakalaudalla, joten kansalaiset tarvitsevat konkreettisia vaihtoehtoja, millä se voidaan tarvittaessa korvata.

Sivusto esittelee sekä kryptovaluuttoja, kuten bitcoinia, että perinteisempiä vaihtoehtoja, kuten kulta- ja hopeakolikoita. Näiden arvo ei riipu poliitikoista tai keskuspankeista, joten ne soveltuvat erinomaisesti selviytymiseen huonon talouspolitiikan aiheuttamista ongelmista.

– ”Valitettavasti poliitikoiden yritykset pelastaa Euroopan talous ovat osoittautumassa epäonnistuneiksi. Siksi kansalaisilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa valta takaisin itselleen rahapolitiikasta. Tämä onnistuu parhaiten niin, että ihmiset lakkaavat käyttämästä euroja ja vaihtavat ne fiksumpiin valuuttoihin”, kertoo Samuli Pahalahti, sivuston tiedottaja.

– ”Tietotekniikka-alan harrastajat ovat tienneet kryptovaluutoista jo pitkään, mutta poliittista tilausta vaihtoehtovaluutoille on myös tavallisen kansan keskuudessa. Sivusto auttaa ihmisiä oivaltamaan, että eurosta voi erota ruohonjuuritasolla ilman poliittisia päätöksiä”, kommentoi Jeremias Kangas, sivuston idean isä.

Bitcoinin arvo on ollut tänä vuonna hurjassa nousussa. Vuoden alussa yhdestä bitcoinista sai maksaa 10 euroa ja tänään aamuyöstä saavutettiin huippuarvo 58,50 €. Yksi syy arvonousulle on Euroopan huolestuttava talouskehitys, jonka takia ihmiset ovat alkaneet kiinnostumaan yhä enemmän vaihtoehtoisista valuutoista ja hankkineet etenkin bitcoineja itselleen säästöön.

Lisätietoja:
http://eroaeurosta.fi/

Samuli Pahalahti
samuli.pahalahti[ät]iki.fi

Jeremias Kangas
jeremias.kangas[ät]gmail.com

Blogikirjoitukset ovat kirjoittajien omia mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Bittiraha.fi:n näkemyksiä. Tämä tiedote on julkaistu myös Uuden Suomen Puheenvuorossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *