Testissä Roast Station

Roast Station on indonesialaisen Java Nomadin bitcoiniin liittyvä kahviprojekti. Hän myy paikallista kahvia maailmanlaajuisesti ja maksuvälineenä käy ainoastaan bitcoin.

Nomad paahtaa kahvin itse tilausten perusteella ja pyrkii toimittamaan mahdollisimman tuoretta kahvia. Kahvi toimitetaan papuina, joten tuoreus on taattu kun pääsee itse jauhamaan vastapaahdettuja papuja.

Bali Kintamani

Paahto

Varastohessut päätti heti asiasta kuultuaan testata Roast Stationin palvelun. Maksu suoritettiin sivuilla olevan Coinbase-maksunapin avulla ja maksun vahvistuksen jälkeen annettiin yhteystiedot; käänteisesti tavalliseen verkkokaupan tilausprosessiin nähden. 200 g pussista maksoimme 0,17 bitcoinia ja toimitus sisältyi hintaan. Tilaus jätettiin 12.10.2013 ja kahvi saapui 23.10.2013.

Postipaketti

Kahvi oli oikeasti poikkeuksellisen hyvää. Pavut olivat keskimääräistä suurempia ja paahtoasteeksi arvioimme 4/5. Maku oli kahden testitiimiläisen arvioiden perusteella pähkinäinen, herukkainen ja hyvä. Maidon kanssa kahvista tuli esille aivan uniikkeja makuja, joita en afrikkalaisesta, brasilialaisesta ja intialaisesta kahvista ole aiemmin löytänyt. Ehkä lähinnä mieleen tuli Monsoon Malabar, jota on Mokkamaassa tullut juotua. Todella aromikas tämä “Bali Kintamani”, ja se johtuu varmasti myös tuoreudesta.

Pavut myllyssä

Suosittelen kokeilemaan tätä kahvia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *