Paikka auki tekniselle projektipäällikölle

Prasos Oy on Jyväskylässä vuonna 2012 perustettu kasvuyritys, jonka liiketoiminta koostuu pääasiassa kryptovaluuttojen välitykseen ja varainhoitoon keskittyvistä palveluista. Olemme alan vanhimpia toimijoita ja johtava toimija Pohjoismaissa. Liikevaihtomme on moninkertaistunut vuoden 2017 aikana ja kasvu on ollut kiihtyvää loppuvuoden aikana. Vastataksemme alan nopeaan kasvuun ja laajentaaksemme toimintaamme, etsimme nyt kasvavaan asiantuntijatiimiimme teknistä projektipäällikköä.

Työtehtäviisi kuuluu laajamittainen osallistuminen tuotekehitykseemme projektikoordinoinnin, tuotantoon menevän koodin arvioinnin ja palvelun uusien ominaisuuksien teknisen suunnittelun muodossa. Jos osaat johtaa ihmisiä tehokkaaseen projektityöskentelyyn, omaat vahvan ohjelmointikokemuksen, sekä haluat päästä mukaan yritykseen, joka tähtää Euroopan johtavaksi toimijaksi alallaan, olet etsimämme henkilö.

Prasoksen tiimiläisiä ratkomassa nopean kasvun tuomia haasteita.

Tarjoamme sinulle:

  • Vastuullisen kehitystiimin johtoroolin huipputiimissämme

  • Mielekkään, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan

  • Mahdollisuuden olla mukana valtaamassa Eurooppaa parhaana kryptovaluuttojen vaihdantapalvelujen tarjoajana

  • Joustavan työajan ja mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn

Odotamme sinulta:

  • Erinomaista teknistä osaamista seuraavilla osa-alueilla: PHP, SQL, HTML & CSS.

  • Lisäksi koemme hyödylliseksi Angular 4 -osaamisen ja teknisen kryptovaluuttatietämyksen.

  • Kykyä koordinoida projekteja ja kehitystiimiä tehokkaasti, järjestelmällistä otetta työhön ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • Tuloskeskeistä asennetta

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva neljän kuukauden koeajalla. Odotamme sinulta korkeaa asiantuntemusta ja maksamme työn vaativuuden mukaisen korvauksen. Palkka maksetaan kiinteänä kuukausipalkkana euroina tai bitcoineina toiveesi mukaan. Palkkatoiveen voit esittää hakemuksen yhteydessä. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä.

Toimita hakemuksesi osoitteeseen [email protected].