Pohjoismaiden johtava bitcoin-välittäjä Prasos Oy aloitti osakeannin Euroopan valloituksen kiihdyttämiseksi

Kuluvalla tilikaudella jyväskyläläinen yritys odottaa liikevaihdon ylittävän 3 miljoonaa euroa. Tavoitteena on saavuttaa johtava markkina-asema Euroopassa ja 16 miljoonan liikevaihto seuraavien kolmen vuoden aikana.  

Rahoituskierroksen ensimmäinen vaihe alkoi 9. marraskuuta. Rahoitushaarukka on 750 057 eurosta 2 499 959 euroon ja 7 päivän aikana yhtiö on kerännyt 35 prosenttia minimitavoitteestaan nykyisiltä omistajilta sekä yksityisiltä sijoittajilta. Nyt kierroksen julkinen vaihe on alkanut.

“Vuonna 2015 järjestetyn Invesdor-kierroksen jälkeen liikevaihtomme on nelinkertaistunut  ja kuluvalla tilikaudella kasvutahti on kiihtynyt. Yhtiön liiketoiminta on tällä hetkellä erittäin kannattavaa, mutta alan kasvaessa nopeasti, meidän on investoitava kansainväliseen laajentumiseen suuremmalla panoksella. Haluamme myös kehittää sijoituspalvelujamme perinteisille sijoittajille, jotka haluavat hajauttaa sijoitussalkkuansa kryptovaluuttoihin. Nykyiset osakkeenomistajamme ovat vastaanottaneet uuden rahoituskierroksen erittäin myönteisesti ja olemme saaneet uusia merkintöjä sekä ammattisijoittajilta että yksityishenkilöiltä Suomesta ja ulkomailta ” kertoo Prasos Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Henry Brade.

Kansainvälistymisprosessissa yrityksellä on tukenaan merkittäviä sijoittajia ja neuvonantajia, joilla on laaja-alainen kokemus strategisessa yritysjohdossa ja kyberturvallisuudessa;  

  • Alistair Milne (Altana Digital Currency Fundin perustaja & salkunhoitaja. Teknologia / media / televiestintä (TMT) yrittäjä).

  • Khalid Aziz (Telekommunikaatio- ja viestintäalan asiantuntija, jolla on laaja verkosto alalla.)

  • Ville Oehman (Singaporessa toimiva yrittäjä ja sijoittaja, joka keskittyy parhaillaan bitcoin-, FinTech- ja tietoturva-aloihin.)

“Uskon vahvasti Prasosiin, koska koen että sen strategia ja visio ovat oikeita. Yrityksellä on vahva johtajuus ja tiimi on valmis viemään liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Olemme hyvin tietoisia ja tulemme jatkossakin olemaan hyvin tietoisia kryptovaluuttatalouden jatkuvasti kehittyvistä haasteista ja meidän tulee olla ketteriä menestyäksemme näin nopeasti liikkuvassa ympäristössä. “Khalid Aziz sanoo.

Prasos haluaa viedä kryptovaluuttasijoittamisen valtavirtaan

Viime vuosina ala on kehittynyt voimakkaasti ja markkinat ovat parhaillaan siirtymässä varhaisen valtavirran käyttöönottoon. Kryptovaluuttasijoitustuotteita on luotu, mutta markkinat ovat vielä alkuvaiheessa ja nykyiset vaihto- ja sijoituspalvelut eivät ole riittävän kehittyneitä.

“Tavallisille sijoittajille suunnattujen turvallisten palvelujen kehittämisessä on suuri kasvupotentiaali. Prasos rakentaa investointiprosessin helpoksi ja nopeaksi sijoittajille kehittämällä Coinmotion -kryptovaluuttasijoitusalustaansa. Samanaikaisesti tavoitteena on luoda kaupallisia kumppanuuksia perinteisten sijoituspalveluja tarjoavien yritysten kanssa. Olemme johtava Bitcoin-palvelujen tarjoaja Pohjoismaissa. Seuraava askel on tulla johtavaksi toimijaksi Euroopassa.” Brade lisää.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Heidi Hurskainen
Myyntijohtaja /Prasos Oy
[email protected], puh. +358 442316864

Henry Brade
Toimitusjohtaja ja perustaja/Prasos Oy
[email protected]

Prasos Oy:n liiketoimintamme keskittyy kryptovaluuttojen vaihdantaan ja varainhoitoon. Yritys perustettiin Jyväskylässä vuonna 2012  ja yhtiön nykyinen tiimi koostuu 15 eri liiketoiminta-alueisiin keskittyneistä ammattilaisista.  Euroopassa Prasoksella on yli 50 000 asiakasta ja se pääpalveluja ovat:: Coinmotion.com, Bittiraha.fi ja Denarium. Lisätietoja osoitteessa Prasos.fi. Lisätietoja annista: Invesdor.com/Prasos