Prasos Oy on ostanut bitcoin-vaihtopalvelu Coinmotionin

Pohjoismaiden johtava Bitcoin-palveluntarjoaja Prasos Oy on ostanut Coinmotion Oy:n liiketoiminnan. Coinmotion on kansainvälinen bitcoin-vaihtopalvelu, joka tarjoaa helppoa ja turvallista tapaa ostaa, myydä ja säilyttää bitcoineja. Kaupan tavoitteena on laajentaa Prasoksen palveluvalikoimaa erityisesti bitcoineihin sijoittamisesta kiinnostuneille, ja parantaa yhtiön edellytyksiä laajentua kansainvälisille markkinoille.

“Yhtiömme on tähän mennessä keskittynyt bitcoin-vaihtopalveluiden tarjoamiseen ja markkina-alueena on ollut pääasiassa Suomi. Nyt haluamme tarjota ihmisille helppoa ja turvallista tapaa säilyttää bitcoineja sekä laajentua kansainvälisille markkinoille. Coinmotionin lisääminen palveluvalikoimaamme edistää tätä tavoitetta merkittävästi” kertoo Prasos Oy:n toimitusjohtaja ja perustajajäsen Henry Brade.

Prasos ylläpitää Bittiraha.fi -sivustoa, joka on Suomen suurin ja tunnetuin Bitcoin-palvelu. Yhtiö tarjoaa myös käteisvaihtoa Pohjoismaiden suurimman Bitcoin-automaattiverkoston Bittimaatin kautta. Tämän lisäksi lisäksi yhtiö on Denarium-tuotenimellään maailman johtava fyysisten Bitcoin-kolikoiden valmistaja. Coinmotion.com on palvelu, joka tarjoaa bitcoinien ostamisen ja myymisen lisäksi myös bitcoinien turvallista säilytystä.

“Olemme toimineet alalla 4 vuotta, joka on Bitcoin-maailmassa pitkä aika. Meillä on huomattavaa kokemusta siitä miten bitcoineja käsitellään turvallisesti, ja meidät tunnetaan luotettavana toimijana. Coinmotionin kaltaisen palvelun ostaminen on luonnollinen kehitysaskel yrityksellemme” sanoo Prasoksen operatiivinen johtaja ja perustajajäsen Roni Blomberg.

Bitcoin on kansainvälinen digitaalinen valuutta, jolla on käyttäjiä yli 240 maassa. Sillä arvioidaan olevan globaalisti yli 5 miljoonaa käyttäjää, ja Suomessa yli 50 000. Bitcoin tunnetaan kasvavana internet-valuuttana, mutta sitä on kuvailtu myös digitaalisena kultana. Edellisen 12 kuukauden aikana bitcoinin arvo on ollut vahvassa nousussa, ja on tuplaantunut noin 200 eurosta nykyiseen noin 400 euroon.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Henry Brade, Prasos Oy
041 501 4485, hbrade (at) prasos.fi

Roni Blomberg, Prasos Oy
045 842 5320, rblomberg (at) prasos.fi

Coinmotion.com on vuonna 2014 toimintansa aloittanut kansainvälinen bitcoin-vaihtopalvelu, joka tarjoaa helppoa ja turvallista bitcoinien ostoa, myyntiä ja säilytystä. Coinmotionilla on tuhansia asiakkaita, ja sen kautta on vaihdettu bitcoineja usean miljoonan euron edestä. Coinmotion siirtyi Prasos Oy:n omistukseen 23.2.2016.

Prasos Oy on vuonna 2012 perustettu jyväskyläläinen yritys, joka on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi Bitcoin-palveluntarjoajaksi. Prasos ylläpitää useita Bitcoin-palveluita kuten Bittiraha.fi, Bittimaatti, Coinmotion, Denarium, BTC Store ja Pikaosto.fi. Kuukausittain Prasoksen tarjoamien palveluiden kautta vaihdetaan bitcoineja noin miljoonan euron edestä.