Prasos yhteistyöhön Australialaisen iSignthisin kanssa

Bittirahaa hallinnoiva Prasos Oy on aloittanut yhteistyön Australialaisen iSignthisin kanssa parantaakseen asiakkaiden tunnistusprosessia ja mahdollistaakseen välittömät talletukset Coinmotion palvelussa.

iSignthisin palvelun ansiosta tunnistautuminen Coinmotionissa sujuu nyt erittäin nopeasti ja vaivattomasti automatisoidun tunnistusratkaisun ansiosta. Henkilöllisyyden tunnistus voidaan nyt saattaa loppuun heti tilin luomisen yhteydessä, mikä nopeuttaa merkittävästi palvelun käyttöönottoa. Samalla paranee Prasoksen kyky vastata kiristyviin asiakastunnistamisen ja rahanpesun ehkäisyn vaatimuksiin.

Yhteistyön ansiosta Coinmotionissa on nyt mahdollisuus välittömiin talletuksiin.

Välittömät talletukset pankki- ja luottokorteilla

iSignthisin tarjoaman Paydentity™ sovelluksen ansiosta Coinmotionissa on nyt mahdollisuus välittömiin talletuksiin pankki- ja luottokorteilla. Tallettaessasi maksukorteilla et joudu miettimään pankkien välisiä viiveitä, vaan saat talletuksesi heti perille ja pääset tekemään sijoituksia välittömästi.

Yhteistyön ansiosta Coinmotion tarjoaa nyt nopeimman mahdollisen tavan hankkia bitcoinia ja litecoinia reaaliaikaisella kurssilla.

iSignthis tuo merkittävää etua sekä yrityksellemme että asiakkaillemme. Sen ansiosta voimme nyt tarjota miellyttävän palvelun käyttööottokokemuksen. Uskon asiakkaidemme nauttivan myös uusista välittömistä talletusmahdollisuuksista, Prasoksen toimitusjohtaja Henry Brade kommentoi.

Coinmotionissa on palvelun uudistumisen kunniaksi 0% välityspalkkiot sunnuntaihin 23.9. saakka aina 25000 euroon asti. Hyödynnä tarjousta vielä, kun ehdit.