Reaalimarket hyväksyy Bitcoineja!

Uusi verkkokauppa Reaalimarket hyväksyy Bitcoin-maksuja.  Reaalimarket on Suomen ensimmäinen Bitcoineja hyväksyvä verkkokauppa.

Reaalimarket

Reaalimarket on hiljattain perustettu verkkokauppa, joka heti alkumetreillä päätti hyväksyä Bitcoinin maksuvälineenä.

“Jotkut sanovat Bitcoinia tulevaisuuden valuutaksi, mutta itse olen eri mieltä. Kyllä Bitcoin on tätä päivää”, yrittäjä Viljami Räisä, 22, vakuuttaa.

Reaalimarketin tuotevalikoima rakentuu Räisän mukaan nimensämukaisesti “oikeista” tuotteista. Banaanikoteloita ja propellihattuja ei siis Reaalimarketista varmaan kannata etsiä. Tuotevalikoimasta löytyy tällä hetkellä mm. partateriä, veitsiä, nahkaa ja nappeja. Hyvin käytännönläheisistä tuotteista siis puhutaan.

Vaikka Reaalimarket on avattu tällä viikolla, on sillä kuitenkin pidempi tausta. Yrittäjyys ei ole Räisälle uusi asia.

“Olen toiminut yrittäjänä loppuvuodesta 2011. Tämän vuoden alussa avasin verkkokauppa Ostosmarketin, joten verkkomyynnin aloittaminen ei ollut uusi asia.”

Bitcoinilla maksaminen on tehty Reaalimarketissa hyvin helpoksi. Tilaus tehdään kuten yleensäkin valitsemalla tuotteet ja syöttämällä toimitusosoite. Tilauksen vahvistuksen jälkeen järjestelmä näyttää Bitcoin-osoitteen, jonne maksu suoritetaan.

“Voiko Bitcoinilla maksamista edes tehdä vaikeaksi?”, Räisä heittää. 

Reaalimarket on ensimmäinen Bitcoineja hyväksyvä verkkokauppa Suomessa. Toivottavasti muitakin lähtee pian mukaan. Sitä odotellessa voi siirtyä osoitteeseen www.reaalimarket.fi