Suomi Areena: Arvon internet – Mahdollisuus Suomelle

Heinäkuussa Porissa järjestetyssä Suomi Areenassa keskusteltiin eri alojen asiantuntijoiden voimin monista yhteiskunnallisesti merkittävistä aiheista ja kryptovaluutat ja lohkoketjut olivat luonnollisesti mukana ohjelmassa. Kryptovaluutoista keskusteltiin kahdessa eri paneelikeskustelussa, joista ensimmäisessä käsiteltiin maksamisen tulevaisuutta. Siinä mukana oli myös Prasoksen Sampo Hyvärinen. Jälkimmäisessä käsiteltiin arvon internetiä ja lohkoketjun potentiaalisia hyötyjä myös muualla kuin kryptovaluuttamaksamisen mahdollistavana järjestelmänä.

Arvon internet – Mahdollisuus Suomelle tallenne on nyt katsottavissa

Toisesta paneelikeskustelusta on juuri ladattu videotallenne kryptovaluuttayhdistys Konsensus Ry:n Youtube-kanavalle. Keskustelua juontamassa on yhdistyksen varapuheenjohtaja Martin Wichmann ja mukana paneelissa ovat muun muassa Lohkoketjuista kirjan kirjoittanut Mikko Eerola sekä alan yrittäjä ja Konsensus Ry:n puheenjohtaja Mikko Alasaarela. Tunnin mittaisen paneelikeskustelun pääset katsamaan alla olevalta videolta.

Suomi Areenassa keskusteltiin arvon internetistä, lohkoketjuista ja kryptovaluutoista sekä niiden potentiaalisista hyödyistä tulevaisuuden yhteiskunnassa.

1 thoughts on “Suomi Areena: Arvon internet – Mahdollisuus Suomelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *