Trezor kryptovaluuttalompakko on turvallinen ja helppo ratkaisu kryptojen säilytykseen

Verkkokauppamme valikoima on täydentynyt Trezor One ja Trezor Model T kryptovaluuttalompakoilla. Kryptovaluuttojen säilömistä varten kehitetyt laitteet ovat nousseet suosituksi ratkaisuksi sijoitusten säilömiseen niiden tarjoamien turvallisuusominaisuuksien vuoksi. Näitä laitteita voisi kuvata modernimmaksi vaihtoehdoksi paperilompakoille offline-säilytysratkaisuna.

Trezorin lompakoissa voit säilyttää samaan aikaan satoja eri kryptovaluuttoja. Eri kryptojen saman aikaisessa säilyttämisessä se päihittää pahimman kilpailijansa Ledgerin, jonka Ledger Nano S laitteella voi säilyttää samaan aikaan alle kymmentä eri kryptovaluuttaa erilaisen tilan käytön vuoksi. Ledgerille täytyy erikseen asentaa kryptovaluuttalompakot, joita voi olla laitteelle asennettuna samaan aikaan vain viisi.

Trezor laitteita voi käyttää myös kaksivaiheiseen todennukseen

Trezorin laitteilla on kryptovaluuttaomaisuuden turvaamiseksi mahdollista saada lisäturvaa myös eri palveluihin kirjautumiseen. Laitetta voi nimittäin käyttää kaksivaiheisen tunnistautumisen (two factor authentication) apuvälineenä.

Käyttäessäsi laitetta kaksivaiheiseen todennukseen sinun tulee ensin määritellä se käytettäväksi tunnistusvälineeksi. Sen jälkeen pyydettäessä kaksivaiheista tunnistusta riittää, että kiinnität laitteen tietokoneeseesi. Kaksivaiheinen todennus on nykyisin pakollinen lisäturvatoimi kirjautuessa moniin korkean turvallisuustason palveluihin, kuten Bittirahan sisarpalveluun Coinmotioniin.

Trezor Model One on hinta-laatusuhteeltaan mainio valinta

Trezorin laitteista edullisempi Trezor One poikkeaa vain hieman kalliimmasta mallista. Trezor One laitteelle voit tallettaa satoja eri kryptovaluuttoja ja hallita niitä Trezorin sovelluksen avulla tietokoneellasi. Seuraavalla videolla opastetaan Trezorin ohjelmiston käyttöä.

Trezor Model T-mallissa on käyttöä helpottava kosketusnäyttö

Trezor Model T:n kosketusnäyttö helpottaa muun muassa tunnusluvun syöttämistä, kun numerot valitaan kosketusnäytöltä älypuhelimen tavoin. Erona on lähinnä se, että turvallisuussyistä numerot ovat jokaisella syöttökerralla eri järjestyksessä. Näin sormenjälkien perusteella ei ole mahdollista saada vihjeitä tunnusluvusta.

Kosketusnäyttö on riittävän tarkka, että sille saa näkyviin valitun lompakon julkisen osoitteen QR-koodina maksujen vastaanottamista varten.

Viimeisenä mainittakoon, että Model T:n värinäyttöä komistamaan voit valita esimerkiksi haluamasi kryptovaluutan logon.

Trezor Model T kiinnitettynä tietokoneeseen mukana tulevan johdon avulla.

Löydät Trezorin laitteet nyt Bittirahan kaupasta. Prasos Oy on tällä hetkellä ainoa Trezor laitteiden rekisteröity jälleenmyyjä Suomessa.

2 thoughts on “Trezor kryptovaluuttalompakko on turvallinen ja helppo ratkaisu kryptojen säilytykseen

  1. Käärmeöljykauppias says:

    https://ledger-donjon.github.io/Unfixable-Key-Extraction-Attack-on-Trezor/
    Ostitteko loppuvaraston pilkkahintaan dumpataksenne bägit kielitaidottomille tuulipuvuille? Molemmat mallit sisältävät korjauskelvottoman bugin, joka mahdollistaa suojauksen murtamisen 100% varmuudella alle 5 minuutissa ja 100$ materiaalikuluilla. Valmistajan tietoturvaosaamisesta kertoo myös jotain se, että lompakon palautukseen tarvittavat 12 sanaa ohjeistetaan kirjoittamaan samalle lapulle… Coinstoragegurun kolmiosainen safewords kitti olisi huomattavasti turvallisempi ratkaisu. Prasos Oy:lle asiakkaiden turvallisuutta tärkeämmältä tuntuu turskan myyminen sekä poliittisesti värittynyt ajojahti Bitcoinin alkuperäistä visiota ja sen tukijoita vastaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *