Vastajauhettua kahvia Bitcoineilla

Mokkamaa on vuoden 2007 alussa perustettu kahviin, teehen ja suklaaseen erikoistunut herkkupuoti, joka sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa kävelykadun vilkkaimman katuosuuden varrella katutasossa.

Tästä päivästä lähtien Mokkamaassa voi maksaa herkkuostoksensa myös Bitcoineilla. Bitpayn sähköinen maksujenkäsittelyjärjestelmä teki Bitcoinin hyväksymisen helpoksi ja turvalliseksi. Maksupäätteeksi soveltui oivallisesti jo olemassaoleva älypuhelin, joten uusia laitteita ei tarvittu. Maksujen vastaanottaminenkaan ei ole enää yhden yhteyden varassa:

– Voin ottaa maksut vastaan puhelimen lisäksi myös tietokoneella, joka lisää varmuutta, toteaa kauppias. 

Bitpay-laskut mahdollistavat Bitcoinien hyväksymisen maksutapana myös etämyynnissä. Muualle Suomeen Mokkamaan tuotteita voi tilata sähköpostitse tai puhelimitse.

Mokkamaa-Pekka Laine

  – Pekka Laine, Herkkukauppias

“Liikkeemme erikoisuuksia ovat Suomessa Mokkamestareiden käsityönä paahtamat erikoiskahvit, maailman arvostetuimpiin kuuluvat belgialaiset käsintehdyt Valentino-suklaakonvehdit, erittäin kattava Itä-Suomen suurin valikoima haudutettavia teitä sekä arkikäyttöön että erityisiin herkkuteehetkiin, käsintehdyt suomalaiset Kultasuklaan suklaat sekä allergikkoystävälliset niinikään kotimaiset Dammenbergin suklaat. Ainutlaatuista suklaiden ja vastajauhetun kahvin tuoksua unohtamatta! Kevättalvella 2011 avasimme myös uudentyyppisen kahvi- / teehuoneen, jossa voit rauhallisessa ja tunnelmallisessa ympäristössä maistella mitä tahansa myynnissä olevia kahvi- ja teelaatuja esimerkiksi herkullisten käsintehtyjen suklaakonvehtien kera. Juomat valmistetaan tilauksesta ja olohuoneessamme saa nauttia kaikkia myymälän herkkuja!”