Bitcoin ja Prasos esillä Tampereen Sijoitusmessuilla

Yksi suomalaisen sijoitusmaailman kiinnostavimmista ja vuoden odotetuimmista tapahtumista järjestetään tällä viikolla Tampere-talossa. Kyseessä on järjestyksessään jo Sijoitusmessujen 21. kerta ja 20. vuosi, joten kyseessä on todellinen juhlavuosi tapahtumalle. Mukana on jälleen kerran kattava tarjonta sijoitusmaailman ammattilaisia eri aloilta, jotka esittelevät sijoittamisen mahdollisuuksia ja kertovat tällä hetkellä pinnalla olevista aiheista.

Sijoitusmessuilla nähdään myös kryptoalan edustusta, kun Prasos Oy tuo messutiiminsä paikan päälle. Tavattavissa ovat Sampo Hyvärinen, Aleksi Koskinen ja Herman Mäenalanen, jotka esittelevät yhtiön palveluita sekä vastaavat ja auttavat mielellään kryptovaluuttoihin liittyvissä aiheissa. Nähtävillä on muun muassa fyysinen Denarium-kolikko, joka tarjoaa elegantin vaihtoehdon kryptovaluuttojen säilyttämiseen.

Sampo Hyvärisen esitys kryptovaluutoista Finanssisalissa

Prasoksen tietojohtajana toimiva Sampo Hyvärinen edustaa messuilla myös puhujan roolissa. Aiheena on “Bitcoin- ja kryptovaluutat – sijoitus tulevaisuuteen?”, joka varmasti tarjoaa kryptoihin vähemmänkin perehtyneelle mielenkiintoista pohdittavaa ja kuunneltavaa. Suosittelemme siis suuntaamaan klo 17.50 finanssisalissa alkavaan esitykseen.

Sijoitusmessut järjestetään 9.5.2019 Tampere-talossa klo 11-19. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, joten tarjolla on erinomainen mahdollisuus tutustua sijoittamiseen. Messuilla vierailevan tulee kuitenkin rekisteröityä, joka kannattaa hoitaa ennakkoon sisäänpääsyn nopeuttamiseksi.

Lisätietoja, rekisteröitymisohjeet ja tarkemmat aikataulut löydät osoitteesta https://sijoitusmessut.fi/

Sijoitusmessuilla kuullaan muun muassa Prasoksen tietojohtaja Sampo Hyvärisen ajatuksia kryptovaluuttamarkkinan kehityksestä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *