Bitcoin vahvasti esillä E-Commerce 2015 -tapahtumassa

Bittiraha.fi on tänäkin vuonna mukana vuosittain järjestetyillä verkkokauppamessuilla, jotka kulkevat nyt nimellä E-Commerce 2015. Tapahtuma pidetään Helsingin Messukeskuksessa 25.-26.2. Keskiviikkona alkaville messuille on ilmainen sisäänpääsy, mutta kyseessä on kutsutapahtuma, joten sinne täytyy rekisteröityä. Rekisteröitymisohjeet löytyvät alempaa.

Bitcoin-palveluita messuilla edustaa Bitcoinkaupat.com, Bittiraha.fi ja BitPay. Osapuolilla on yhteinen ständi tapahtuma-alueella.

Mitä on luvassa?

Tänä vuonna Bitcoin tulee räjäyttämään potin, sillä keskiviikkona klo 15:15 tapahtuman Myymälä-lavalle astuu Suomen mitatuin mies Pekko Vehviläinen, joka juontaa keskustelua Bitcoinista ja kertoo omista kokemuksistaan. Lisäksi lavalla julkistetaan kaksi uutta bitcoinit hyväksyvää merkittävää suomalaista yritystä. Nyt se aika on koittanut kun Bitcoin siirtyy Suomessakin sukkapuodeista isompiin ympyröihin. Tätä on odotettu!

Lisäksi torstaina E-Commerce -lavalla klo 14:30 BitPayn Euroopan myyntijohtaja Walter Drieënhuizen kertoo siitä miten Bitcoin ja BitPay kehittyvät kansainvälisesti. Tässä puheessa kuulet tuoreimmat luvut Bitcoinin kehityksestä globaalisti, joten tätäkään ei kannata missata.

Tapahtuma on oiva tilaisuus tulla kuulemaan lisää Bitcoinista. Bitcoin-ständiltä löytyy Bitcoin-asiantuntijoita ja lavoilla vedetyt Bitcoin-esitykset eivät takuulla jätä kylmäksi. Erityisesti jos Bitcoinin lisääminen maksutavaksi kauppaasi / yritykseesi kiinnostaa, kannattaa paikalle tulla.

Rekisteröityminen

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, mutta rekisteröityminen vaaditaan. Voit rekisteröityä tästä.

Tapaamiskalenteri

Tärkein syy miksi olemme näillä messuilla on se, että voisimme kertoa mahdollisimman monelle yritykselle Bitcoin-maksuista ja niiden eduista. Paras tapa varmistaa se, että ehdimme puhua juuri sinun kanssasi, on sopia tapaaminen etukäteen.

Kun olet rekisteröitynyt tapahtumaan, voit mennä profiilisivullemme ja klikata “Varaa tapaaminen tälle osastolle”. Sieltä voit varata tapaamisen meidän kanssa jo etukäteen.

Nähdään messuilla!