Bitpayn kuluja alennettu! Bitcoinin käyttö on nyt helpompaa ja edullisempaa.

Bitcoinin käyttö ympäri maailman on räjähdysmäisessä kasvussa, ja arvioimme Suomessakin olevan jo tuhansia Bitcoinin käyttäjiä. Kansainvälisesti tarkasteltuna bitcoineja hyväksyvien verkkokauppojen ja palveluiden määrä on kasvanut todella paljon, mutta Suomessa kehitystä on tapahtunut tässä suhteessa yllättävän vähän.

Bitcoin-maailman kehittyneintä maksujärjestelmää tarjoavalla Bitpayllä, jonka kumppanina Bittiraha.fi toimii, on palvelussaan jo yli 4 500 bitcoinit hyväksyvää yritystä. Suomen osuus tässä on verrattain aika pieni, reilu 50 on Suomesta rekisteröityneitä yrityksiä.

Tämä on kummallista, sillä Suomi on väkilukuun suhteutettuna aktiivisin Bitcoin-käytön maa koko maailmassa, ainakin joillain mittareilla. Yli 5 000 suomalaista on ostanut ja myynyt bitcoineja pelkästään Bittiraha.fi:n tarjoaman Bittipörssi-palvelun kautta, ja se on vain jäävuoren huippu.

Äskettäin Bitpay päätti alentaa kulujaan, ja
samat kulut ovat käytössä nyt myös suomalaisille asiakkaille. Riippumatta siitä ottaako kauppias itselleen bitcoineja, vai euroja, on ainoa kulu 0,99%. Ei aloitusmaksuja, ei kuukausimaksuja. Jos yritys valitsee eurokonversion, mitään valuuttakurssiriskiä ei tule, koska rahat tilitetään parissa pankkipäivässä euroissa hinnoitellun summan mukaan, miinus 0,99%. Kirjanpidollisesti tuo ei myöskään vaikuta mitään, koska yritys saa itselleen euroja, ei bitcoineja.

Ottamalla bitcoinit maksuvälineeksi yritys saa tietysti näkyvyyttä Bittiraha-portaalissa. Sivustollamme on nykyään keskimäärin noin 3000 kävijää päivässä, ja tämä määrä on jatkuvassa kasvussa. Tärkeää on huomioida se, että Bitcoinin käyttäjillä on vahva preferenssi käyttää mielummin bitcoineja hyväksyviä yrityksiä, kuin sellaisia jotka eivät hyväksy bitcoineja.

Bitcoineja hyväksyvät yritykset lisätään karttapalveluumme. Äskettäin karttaan lisättiin Kampin Vegemesta, joka on kolmas bitcoineja hyväksyvä Vegemesta Suomessa. Myös laskuvarjohyppykursseja Jyväskylässä järjestävä Skydiving Jyväskylä on lisätty. Lisäksi Venus Vaporizer, vaporisaattoreita myyvä suomalainen verkkokauppa on lisätty.

Maailmalla bitcoineja hyväksyvät palvelut kuten WordPress, Mega, Reddit, Namecheap, OkCupid, MetArt (tämä linkki on K-18), ja lukemattomat muut. Jokaisella mainitsemistani palveluista on miljoonia käyttäjiä. Jopa PayPal ja Western Union ovat väläytelleet (1,2), että he saattavat ottaa bitcoinit käyttöön.

Bitpayn avulla bitcoinit voi ottaa käyttöön mihin tahansa verkkokauppaan, kuten myös kasvotusten tapahtuviin mobiilimaksuihin. Se soveltuu myös laskutukseen perustuvaan liiketoimintaan, koska Bitpayn avulla voi lähettää sähköpostilaskuja, jotka maksetaan bitcoineilla.

Onko nyt sinun yrityksesi vuoro lähteä lähteä mukaan virtuaalirahan vallankumoukseen? Ottaen huomioon miten helppoa ja edullista bitcoinit on lisätä maksutavaksi, mitään menetettävää ei ole. Lisätietoja löydät täältä. Jos haluat samantien rekisteröityä Bitpayn palveluun, onnistuu se tästä. Mikäli tarvitset apua tai haluat lisätietoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].