Bittimaatti bitcoin-automaatit ovat uudistuneet

bittimaatti-etusivu

Viime vuoden lopussa Bittimaattien käyttötapa muuttui. Kaikista merkittävimmät muutokset liittyivät uuteen tunnistautumismekanismiin, joka oli seurausta Euroopan Unionin uusista kryptovaluuttapalveluja säätelevistä säännöksistä.

Koska haluamme KYC-säännöistä huolimatta tarjota myös Bittimaateilla parasta mahdollista palvelua, olemme tehneet nyt lukuisia muutoksia, joiden tarkoituksena on tehdä Bittimaateista helpompia, parempia ja halvempia kuluttajalle.

bittimaatti-jkl

Uudistetut nettisivut helpottavat ajankohtaisen tiedon löytämistä

Olemme uudistaneet automaattiemme kotisivua Bittimaatti.fi:tä. Uudelta sivustolta löytyvät muun muassa koko automaattiverkostomme sijainnit sekä jatkuvasti päivittyvät tiedot siitä, paljonko automaateissa on rahaa nostettavaksi. Lisäksi sivuilta pystyy seuraamaan reaaliaikaisesti automaattien hintatiedot ostossa ja myynnissä.

Ohjeita Bittimaattien käyttöön löydät osoitteesta bittimaatti.fi/ohjeet. Tunnistautuminen puolestaan onnistuu osoitteesta bittimaatti.fi/id.

bittimaatti-cover
Ajankohtaiset tiedot Bittimaateista ja ohjeet niiden käyttöön löydät uudistuneilta Bittimaatin sivuilta.


2 thoughts on “Bittimaatti bitcoin-automaatit ovat uudistuneet

    • Robin Nyberg says:

      Automaatit ovat ainakin tällä hetkellä kaikki toiminnassa. Jokaisen automaatin tilannetta ja myyntisaldoa voi seurata https://bittimaatti.fi/ kotisivulta. Jos toimintahäiriöitä tai muuta kysyttävää ilmenee niin aspasta saa apua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *