Bittimaatti-verkosto laajenee – uusi automaatti Kuopiossa

Suomen ja Pohjoismaiden suurin Bitcoin-automaattien verkosto Bittimaatti laajenee. Vuonna 2013 perustettu Bittimaattien verkosto kattaa nyt kymmenen sijaintia ympäri Suomea ja uusia sijainteja etsitään parhaillaan.

Kuopiossa automaatti uudessa sijainnissa

Kuopion automaatti on saanut uuden kodin lähempänä ihmisiä aivan kaupungin ydinkeskustasta. Löydät automaatin jatkossa Aapelin Kauppakeskuksesta osoitteesta Kauppakatu 28. Automaatti on toiminnassa ja palvelee asiakkaitamme uudessa osoitteessaan normaalisti Kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa.

Bittimaatti jatkaa myös parhaillaan laajenemistaan. Etsimme erityisesti Lahdesta yrittäjiä, jotka haluavat lähteä mukaan kryptovaluuttayhteisöön ja asentaa Bittimaatin liiketiloihinsa. Otamme ehdotuksia vastaan koskien myös muita kaupunkeja. Ehdotuksia voi lähettää osoitteeseen [email protected].

Käyttöopasvideo julkaistu

Bittimaatti on myös julkaissut uuden käyttöopasvideon. Videolla opastetaan askel askeleelta uudistetun maatin käyttöä, joka on nopeaa ja helppoa. Voit katsoa videon alla olevasta linkistä.

Bittimaatit omistava suomalainen Prasos Cash Management Oy on säännelty virtuaalivaluuttapalveluiden tarjoaja. Yritykselle on juuri myönnetty Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatti. Voit lukea lisää Bittimaatista yrityksen kotisivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *