Bittimaattien tunnistautumiskäytäntö on muuttunut

Bitcoinien myyntiin ja ostamiseen käteisellä käytettävät Bittimaatit ovat saaneet muuttuneiden viranomaisvaatimusten mukaisen päivityksen. Samalla laskimme välityspalkkiomme sekä ostoissa että myynneissä viiteen prosenttiin, joten Bittimaattien käyttö on nyt entistä edullisempaa.

Jatkossa automaattien käyttö vaatii tunnistautumisen joko Coinmotion-tilin avulla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ohjeet tunnistautumisen tekemiseen tulevat Bittimaatin näytölle, kun ryhdyt toteuttamaan myynti- tai ostotoimeksiantoa. Tunnistautumisprosessi on jouheva ja vie korkeintaan muutaman minuutin.

Täältä näet kaikkien Bittimaattien sijainnit ja täyttöasteet.

Tunnistautuminen Coinmotion-tilin avulla

Kätevimmin Bittimaatin käyttö onnistuu, mikäli sinulla on jo vahvistettu Coinmotion-tili, johon olet tehnyt tunnistautumisen. Sinun tulee mennä kännykälläsi osoitteeseen Bittimaatti.fi/id ja valita sieltä vaihtoehto “Minulla on Coinmotion-tili”.

Syötettyäsi sähköpostiosoitteesi, jolla olet luonut Coinmotion-tilisi saat sähköpostiisi tunnistautumiseen käytettävän kertakäyttöisen vuorokauden voimassa olevan QR-koodin. Näytettyäsi sen automaatin lukijalle tunnistautuminen on suoritettu.

Tunnistautuminen Coinmotion-tilin avulla käy kätevästi.

Tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Mikäli et omista Coinmotion-tiliä, niin voit luoda sellaisen tai vaihtoehtoisesti käyttää verkkopankkitunnistautumista tai mobiilivarmennetta. Tässä tapauksessa prosessi alkaa samaan tapaan suuntaamalla osoitteeseen bittimaatti.fi/id. Tunnistautumiseen on tarjolla valinnan “minulla on Coinmotion-tili” lisäksi painike “lisää vaihtoehtoja”.

Valittuasi näistä jälkimmäisen päädyt sivulle, joka tarjoaa vaihtoehdot “tunnistaudu pankkitunnuksilla” ja “Rekisteröi Coinmotion-tili”. Valitessasi “tunnistaudu pankkitunnuksilla” pääset tunnistautumaan käyttäen joko verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Tunnistauduttuasi selaimeesi aukeaa tunnistautumiseen käytettävä QR-koodi. Näytettyäsi sen laitteen lukijalle tunnistautuminen on valmis.

Muutoksia myös Bittirahan bitcoinien osto- ja myyntipalvelun tunnistautumiseen

Myös Bittirahan bitcoinien osto- ja myyntipalvelu on kokenut muutoksia viranomaisvaatimusten johdosta. Prosessi alkaa samaan tapaan nimi- ja tilaustietojen täyttämisellä, mutta Bittimaatin tapaan edellyttää lisäksi jatkossa tunnistautumisen. Tunnistautumiseen voit käyttää joko verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Palvelun käytön ylärajana on 10 000 euroa.

Mikäli aiot tehdä sitä suurempia kauppoja, niin suosittelemme siirtymään rinnakkaispalveluumme Coinmotioniin. Saat Bittirahan lukijana -50% vaihtokulut ensimmäisen kuukauden ajan luomalla tästä Coinmotion-tilin.

1 thoughts on “Bittimaattien tunnistautumiskäytäntö on muuttunut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *