Bittirahan osto- ja myyntipalvelut jälleen täydessä toiminnassa

Bittirahan hetken aikaa suljettuna olleet osto- ja myyntipalvelut bitcoineille ovat jälleen käytettävissä. Sivustouudistuksen myötä jouduimme pitämään palveluita suljettuina tehdessämme testejä palveluiden luotettavasta toiminnasta uudistuksen jälkeen. Nyt voimme tyytyväisinä ilmoittaa, että palvelu on jälleen käytössäsi ja entistä parempana.

Uudistuksen yhteydessä yksinkertaistimme ostamisen ja myymisen prosessia. Saat nyt tehtyä tilauksen vähäisemmillä tiedoilla kuin ennen, sillä emme enää vaadi tilausten tekemiseen osoitetietojasi. Muutoksen myötä prosessista tippui yksi välivaihe pois. Nyt saat toimitettua tilauksesi meille kahden tilaussivun kautta, minkä jälkeen näet maksutiedot ja pääset viimeistelemään tilauksen.

Näkymä bitcoinien ostolomakkeen ensimmäisestä sivusta bittirahan ostopalvelusta.

4 thoughts on “Bittirahan osto- ja myyntipalvelut jälleen täydessä toiminnassa

  1. Vesa Turkia says:

    Hei olen ollut sijoittajana jo kolme vuotta,nyt tulee sähköposteja melkein 1000 vuorokaudessa,tarvitsen apua varojen kotiutukseen,sillä en osaa tehdä sitä yksin ja en osaa Englannin kieltä paljoakaan.Lisäksi tulee joka päivä 15-20 puhelua Lontoosta ja muista kaupungeista.Mistä löytyy toimisto jonne veisin tämän puhelimen viestien purkuun ja varojen siirtoon omalle pankkitilille.

    • Pessi Peura says:

      Hei! Lontoosta tulevat puhelut ja viestit bitcoin-sijoitustuotoista ovat yleensä huijausta. Jos olet ostanut bitcoineja oikealta bitcoin-välittäjältä, niin sinä pääset niihin käsiksi, mikäli vain salasanat tileihin tai bitcoin-lompakkoon kirjautumiseen ovat tallessa. Jos sen sijaan olet lähettänyt Lontoosta sähköpostitse lähestyneen myyjän kertomalle tilille euroja ja jättänyt luvatut bitcoinit hänen haltuunsa, niin ikävä kyllä ne rahat ovat todennäköisesti mennyttä. Jos omistat bitcoineja omassa bitcoin-lompakossa, niin voit myydä ne palvelussamme bittiraha.fi/myy sivulta löytyvän myyntipalvelun avulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *